![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
Previous topic | Next topic Page 20 of 22 [ 324 posts ] Go to page Previous 1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Dziewczyny - czyli relacje damsko - męskie |
---|
![]() |
2 Jan 2012, o 21:21 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kurna ludzie, Wy to problemy macie.
Romland wrote: Rozmawiałem z koleżanką o jej byłym chłopaku. Co innego jakbyś rozmawiał ze swoją panną o jej byłym. Ale koleżanka, to koleżanka, spowiadać Ci się nie musi przecieżRomland wrote: Podszedłem i spytałem się: co to ma być?! ![]() Romland wrote: Jak tą sprawę rozwiązać żeby koleżance nie było przykro? Powiedz jej, że odpaliłeś głupotę i przeproś ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
2 Jan 2012, o 21:25 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O_o czemu on ma przepraszac to ona przytulała sie a nie on. JAKIE HEREZJE!!!
|
![]() |
![]() |
2 Jan 2012, o 21:30 |
ale czemu ona ma go przepraszać? Japierdole, nie kumam
![]() czytałeś co pisałem post wyżej? ![]() |
![]() |
![]() |
2 Jan 2012, o 22:17 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Powinna przeprosic za to ze zachowała so niemoralnie wobec swojego kolegi gdy z nim rozmawiała o byłym. Szczeniacko sie zachowala, jeszcze go przytuliła, ja bym takiej rece powyrywal. Szkoda ze sumerow nie ma. Cisnienie podnosi. Wczytaj sie w to i zastanow sie nad porzadnym rozwiazaniem sprawy.
A tak z szukaniem podstepu, czy nie ma w tym pułapki? Nie chciała sprawdzic czy bedziesz zazdrosny a teraz tak o ciebie wypytuje!? Ostry orzech do zjedzenia w calosci. Rozloz to na czesci zajadajac powoli sie, pomoze ci to odnalezc wewnetrzna rownowage. |
![]() |
![]() |
2 Jan 2012, o 22:22 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adrian, od kiedy Ty takiego słownictwa używasz?
![]() |
![]() |
![]() |
2 Jan 2012, o 22:24 |
Forest_Gump ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
JPRD jak słucham waszych opowiadań to nie wiem ile niektórzy z tych osób mają lat.Od lat jest jedna prawidłowość
Kobieta/dziewczyna jest zwierzyną facet myśliwym myśliwy łowi zwierzynę,w naszym wypadku facet kobietę i tyle. |
![]() |
![]() |
2 Jan 2012, o 22:36 |
Ja się postawiłem na miejscu kolegi Romland. Gdybym gadał z moją KOLEŻANKĄ (NIE MOJĄ dziewczyną) o jej exach (co już mi się zdarzało
![]() Quote: co to ma być?! bo, po pierwsze może się coś zmieniło (nie wiem, nie moja sprawa. Ludzie w tym wieku dzisiaj są parą, a jutro już nie, żeby wrócić do siebie za tydzień (też miałem takie akcje w szkole i momentami niezła patologia była ![]() ![]() Co innego, gdyby ta pani była moją dziewczyną. Wtedy sprawa by się skończyła inaczej, i zapewne nie było by jej miło ![]() |
![]() |
![]() |
3 Jan 2012, o 20:50 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Za łeb i do fosy!
|
![]() |
![]() |
12 Apr 2012, o 20:51 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czas chyba odświeżyć ten temacik, bo kilku userów zmieniło statusy na FB z wolny na "w związku"
![]() Proszę was tylko, by rozmowy były prowadzone tak jak wcześniej - kultura przede wszystkim. ![]() |
![]() |
![]() |
12 Apr 2012, o 21:05 |
EriX05 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Między mną a moją dziewczyną są raczej normalne
![]() tzn spotykamy się i wq . Często są sytułację , że moja dziewczyna jest zazdrosna o koleżanki czego nie rozumiem ![]() mogę z nią pogadać o wszystkim . To teraz może ktoś inny? ![]() |
![]() |
![]() |
12 Apr 2012, o 21:32 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adam wrote: Czas chyba odświeżyć ten temacik, bo kilku userów zmieniło statusy na FB z wolny na "w związku" Ja nie ![]() |
![]() |
![]() |
12 Apr 2012, o 21:43 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adam wrote: Czas chyba odświeżyć ten temacik, bo kilku userów zmieniło statusy na FB z wolny na "w związku" Okej. Forever alone mode is still active. ![]() |
![]() |
![]() |
12 Apr 2012, o 22:03 |
delirein ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
forever alone mode activated too
![]() |
![]() |
![]() |
12 Apr 2012, o 22:09 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
EriX05 wrote: Często są sytułację , że moja dziewczyna jest zazdrosna o koleżanki czego nie rozumiem E, no to chyba każda będzie zazdrosna gdzieś tam. |
![]() |
![]() |
12 Apr 2012, o 22:11 |
delirein ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
może być, byle nie do przesady
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22 Next Page 20 of 22 [ 324 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)