![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
Previous topic | Next topic Page 3 of 22 [ 324 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Dziewczyny - czyli relacje damsko - męskie |
---|
![]() |
3 Dec 2009, o 21:00 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ale ja znam takie kumpele, które były Emo i się nie cięły. Tylko chciały zobaczyć jak to jest, nawet ja chciałem być Emo, ale jednak wszystkim, którym to mówiłem mnie odrzucali, aż w końcu dowiedziała się o tym moja siostra i ona mi to z głowy wybiła, ale nie znaczy to, że nie lubie ludzi Emo.
[ Komentarz dodany przez: Adam: 2009-12-03, 20:04 ] Ja tych ludzi w ogóle nie trawie... [ Dodano: 2009-12-03, 20:09 ] Adam, no, ale wiesz są tacy, którzy nie lubią panków, rocków, skinów, metali, ale za to lubią Emo. Np. ja taki jestem, ale teraz już odejdźmy od tematu subkultur i powróćmy do tematu o dziewczynach. ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
4 Dec 2009, o 16:45 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeśli wy wszyscy myślicie, że można zostać emo od tak to jesteście w wielkim błędzie.
EMO - to osoba, która jest niezadowolona z życia, tnie się, słucha jakby to powiedzieć - czarnej muzyki. Skate ( skejt ) - osoba jeżdżąca na dyskorolce lub BMX . Jest najbardziej tolerowaną grupą z wszystkich styli młodzieżowych. Punk - to osoba, która słucha muzyki punk. Charakteryzuje się spodniami ( rurki ) i specyficznym ubiorem, który ciężko opisać. To są takie najbardziej popularne i TE WSZYSTKIE STYLE POCHODZĄ ( ZWYKLE ) OD SŁUCHANEJ MUZYKI I STYLU BYCIA. Jeśli zostałeś np. Skate, bo noszą fajne ciuchy to jesteś w dużym błędzie, bo wtedy nie jesteś skate'em !! Pozdro [ Komentarz dodany przez: Adam: 2009-12-05, 14:20 ] Czarna muzyka kojarzy mi się głównie z RAPem.. Jeżeli Ci chodzi o czarną to chyba chciałeś powiedzieć że słuchają Gothicu... choć Gothami nie są |
Last edited by adrian219 on 4 Dec 2009, o 17:29, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
4 Dec 2009, o 17:06 |
Dobra dobra, jak chcecie o grupach młodzieżowych gadać, to niech ktoś wydzieli posty do w nowego tematu, bo ja ten temat założyłem, żeby o laskach pogadać.
Pozdro. |
![]() |
![]() |
4 Dec 2009, o 17:27 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adam, popieram w 100% twoje zdanie, dodam jeszcze, że te ich problemy są takie że żadne, po prostu nic im nie pasuje itp., ni dziwie się że nikt takich nie lubi.
adam wrote: beczą że zostali zglanowani na mieście przez grupę rocków/panków/metalów. z tymi skinami, metalami itp. jest podobnie. W grupie to kozak a jak spotkasz takiego sam to już taki wojowniczy nie będzie... [ Dodano: 2009-12-04, 16:30 ] adrian219 wrote: muzyki punk nie jestem pewny ale chyba raczej rock adrian219 wrote: dyskorolce a co to jest?? [ Dodano: 2009-12-04, 16:31 ] Quote: EMO - to osoba, która jest niezadowolona z życia, tnie się, słucha jakby to powiedzieć - czarnej muzyki. Żeby ją z tego wyleczyć to trzeba ja naprawdę uniezadowolić |
![]() |
![]() |
5 Dec 2009, o 15:14 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ale zauważcie że emo laski tak dziwnie się wyginają do ziemi, jak by miały za dużo szpachlu na twarzy...
[ Dodano: 2009-12-05, 14:23 ] Filip wrote: z tymi skinami, metalami itp. jest podobnie. W grupie to kozak a jak spotkasz takiego sam to już taki wojowniczy nie będzie... Hmm ja znam punka który nie raz na festynie uratował mi du*e przed osiedlowymi kozakami. On był sam ale jak się napier**lał to głowa mała ![]() |
![]() |
![]() |
10 Dec 2009, o 18:50 |
Heh, a ja wam powiem, że z kobietami jest jak z grami komputerowymi, im lepsze tym większe wymagania.
![]() |
![]() |
![]() |
10 Dec 2009, o 20:02 |
lulinha10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoppek, no wiadomo że wypasiona na maksa laska nie będzie chciała jakiegoś idioty
![]() |
![]() |
![]() |
10 Dec 2009, o 20:10 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wypasiona pod względem tapety ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
10 Dec 2009, o 20:36 |
ZiomalMarcin, wcale nie! wypasiona ogółem
![]() ![]() [ Dodano: 2009-12-10, 19:37 ] ZiomalMarcin, ty 2 punktu nie spełniasz z tego co widzę w avatarze ![]() |
![]() |
![]() |
10 Dec 2009, o 20:43 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No ja bym chciał takie piękne zęby : /
|
![]() |
![]() |
10 Dec 2009, o 20:49 |
IuDeX chciałbyś, ale nie będziesz miał
![]() |
![]() |
![]() |
10 Dec 2009, o 20:52 |
lulinha10 wrote: IuDeX chciałbyś, ale nie będziesz miał ![]() Ale mówię serio... ![]() Teraz słyszę, że gwałcili znowu jakąś laskę w klasie ; o |
![]() |
![]() |
10 Dec 2009, o 21:05 |
JimmyBlack ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja osobiście preferuję kobiety skromne. Jeśli dobrze się z dziewczyną czuję, to może wyglądać nawet jak smok.
Ktoś wyżej porównał kobiety do gier. Im lepsze, tym większe wymagania. BYZYDURA! Najlepsze gry, w które grałem powstały już wiele lat temu i nie mają kosmicznych wymagań. |
![]() |
![]() |
10 Dec 2009, o 21:22 |
No, ale teraz to każda gra jaka wyjdzie to musi mieć wypasiony silnik graficzny, ale w sumie masz rację, że są dobre gry z niskimi wymaganiami np. Quake III Arena.
|
![]() |
![]() |
10 Dec 2009, o 21:25 |
hoppek wrote: No, ale teraz to każda gra jaka wyjdzie to musi mieć wypasiony silnik graficzny, ale w sumie masz rację, że są dobre gry z niskimi wymaganiami np. Quake III Arena. To się nazywa postęp. ![]() A ja wracając do tematu dziewczyn to nie potrafię określić swojego ideału. Każda z dziewczyn ma coś w sobie, co trzeba odkryć ![]() Strasznie rzadko spotykam dziewczyny chamskie np. Wygląd szczerze mówiąc nie jest dla mnie jakiś ważny (miłość jest ślepa, a jedyną przeszkodą dla wielu jest myślenie "A co kumple powiedzą...?"), bo tak jak tutaj kolega napisał nam - wystarczy, że będę się z nią dobrze czuł. Co z tego, że będę miał PIĘKNĄ kobietę, lecz co gorsza głupią? : / |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 Next Page 3 of 22 [ 324 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)