|
|
|
Rozmowy o wszystkim i o niczym, humor, ankiety, przywitalnia...
-
Siwiak
 Typowy pracujący Polak

-

-
- Telefon: Samsung s20 Ultra 5g
- Operator: Play
- Online: 32d 13h 14m 31s
- Reputation point: 856

-
by JimmyBlack » 12 Dec 2009, o 05:59
Mnie wczoraj, jak się uczyłem jeździć na łyżwach, chciała wyrwać jakaś piszcząca szesnastka. Zdaję sobie sprawę, że młodo wyglądam, ale nie aż tak  Dziś jednak po imprezie, jedna dziewczyna stwierdziła, że za mało mnie zna, żeby u mnie nocować. Druga powiedziała, że zawsze, gdy rano się u mnie budzi, to zastanawia się, co ma powiedzieć swojemu chłopakowi.
gry.lcs.pl Mój blog o projektowaniu i tworzeniu gier.
-
JimmyBlack

-

-
- Telefon: NOKLA
- Operator: T-Mobile
- Online: 5d 20h 9m 11s
- Reputation point: 961

by JimmyBlack » 16 Dec 2009, o 23:39
Chłopak nie ściana, da się przestawić  Sposobu nie ma, trzeba dobierać metody do konkretnej sytuacji. Ale jeśli już znasz się z nią dłużej i nic Ci nie okazuje, to na wiele nie licz. SPONTAN KOLEGO!
gry.lcs.pl Mój blog o projektowaniu i tworzeniu gier.
-
JimmyBlack

-

-
- Telefon: NOKLA
- Operator: T-Mobile
- Online: 5d 20h 9m 11s
- Reputation point: 961

by hoppek » 19 Dec 2009, o 14:04
A ja mam taki problem, otóż moja przyjaciółka jest zazdrosna o taką kumpele, którą poznałem, ale na real się z nią nie widziałem i ta moja przyjaciółka mi mówi, że ja o tej kumpeli wiem wszystko, a o niej nic. Pytała się mnie jakie ona ma pasemko, a ja jej powiedziałem, że nie wiem, bo jej dawno nie widziałem, bo nie mam czasu jak przyjechać na Sosnowiec, a z Katowic do Sosnowca jest jakieś pół godziny autobusem i ta przyjaciółka najeżdża na tą kumpele, wyzywa ją od kurw, czyli jest zazdrosna. Co byście mi radzili zrobić w takiej sytuacji??
-
hoppek

-

-
- Telefon: iPhone 14 Pro
- Soft: iOS 16
- Operator: Orange
- Online: 290d 18h 3m 51s
- Reputation point: 3242

-
by michero » 19 Dec 2009, o 18:05
Drogi hoppku! Dziękujemy Ci, że zdecydowałeś się napisać do Bravo, zawsze staramy się pomagać naszym wiernym czytelnikom. Problem, który Cię spotkał jest dość często spotykany. Dziewczyny nastoletnie z reguły są zazdrosne o inne, traktują je jak konkurentki i ciągle rywalizują. Mają to we krwi, takimi je natura zrobiła. Niestety nic z tym hoppku nie możesz zrobić. Jedyne co możemy Ci doradzić, to po prostu, żebyś nie mówił jednej o drugiej, bo co mają się denerwować. I kategorycznie, nigdy przenigdy, nie mów o pasemkach tej drugiej, one tego nie cierpią! Pozdrawiamy Redakcja Bravo
-
michero

-

-
- Telefon: Nokia E51 / Nokia 6300
- Soft: 200.34.36 / 07.21
- Operator: Plus
- Online: 46d 20h 15m 23s
- Reputation point: 3323

Return to Off-Topic