![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
Previous topic | Next topic Page 5 of 22 [ 324 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 22 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Dziewczyny - czyli relacje damsko - męskie |
---|
![]() |
11 Dec 2009, o 22:44 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
siwiakpl, a te młodsze nie pluły się, że jesteś od nich starszy?
|
Last post |
![]() |
![]() |
11 Dec 2009, o 22:58 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoppek, dla nich to szpan przed znajomymi chodzić ze starszym chłopakiem
![]() ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
11 Dec 2009, o 23:03 |
Siwiak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrian219, coś w tym rodzaju ale są leprze w niektórych sprawach
![]() |
![]() |
![]() |
11 Dec 2009, o 23:15 |
siwiakpl, hehe, sie wie.
|
![]() |
![]() |
12 Dec 2009, o 05:59 |
JimmyBlack ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mnie wczoraj, jak się uczyłem jeździć na łyżwach, chciała wyrwać jakaś piszcząca szesnastka. Zdaję sobie sprawę, że młodo wyglądam, ale nie aż tak
![]() Dziś jednak po imprezie, jedna dziewczyna stwierdziła, że za mało mnie zna, żeby u mnie nocować. Druga powiedziała, że zawsze, gdy rano się u mnie budzi, to zastanawia się, co ma powiedzieć swojemu chłopakowi. |
![]() |
![]() |
16 Dec 2009, o 19:21 |
A wiecie jak przekonać dziewczyne, która mi się podoba i ma fajny charakter, ale ma już chłopaka(w co nie chcę mi się wierzyć), aby ze mną chodziła?
|
![]() |
![]() |
16 Dec 2009, o 19:27 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoppek wrote: A wiecie jak przekonać dziewczyne, która mi się podoba i ma fajny charakter, ale ma już chłopaka(w co nie chcę mi się wierzyć), aby ze mną chodziła? Nawet nie próbuj jej o to pytać, chyba że chcesz zepsuć relacje między wami. Jeżeli ma kogoś, to znaczy że jest jej dobrze z tą osobą i niestety nie ma sensu w to ingerować. |
![]() |
![]() |
16 Dec 2009, o 23:39 |
JimmyBlack ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chłopak nie ściana, da się przestawić
![]() Sposobu nie ma, trzeba dobierać metody do konkretnej sytuacji. Ale jeśli już znasz się z nią dłużej i nic Ci nie okazuje, to na wiele nie licz. SPONTAN KOLEGO! |
![]() |
![]() |
17 Dec 2009, o 07:16 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No ja mam problem, bo napalają się na mnie 4 laski, a teraz doszła piąta i osattnio obydwie naraz napisały mi "Zrób to dla mnie"(chodziło, o przyjazd w celach przyjacielskich
![]() Trudna sytuacja.... ; D |
![]() |
![]() |
19 Dec 2009, o 14:04 |
A ja mam taki problem, otóż moja przyjaciółka jest zazdrosna o taką kumpele, którą poznałem, ale na real się z nią nie widziałem i ta moja przyjaciółka mi mówi, że ja o tej kumpeli wiem wszystko, a o niej nic. Pytała się mnie jakie ona ma pasemko, a ja jej powiedziałem, że nie wiem, bo jej dawno nie widziałem, bo nie mam czasu jak przyjechać na Sosnowiec, a z Katowic do Sosnowca jest jakieś pół godziny autobusem i ta przyjaciółka najeżdża na tą kumpele, wyzywa ją od kurw, czyli jest zazdrosna. Co byście mi radzili zrobić w takiej sytuacji??
|
![]() |
![]() |
19 Dec 2009, o 18:05 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drogi hoppku!
Dziękujemy Ci, że zdecydowałeś się napisać do Bravo, zawsze staramy się pomagać naszym wiernym czytelnikom. Problem, który Cię spotkał jest dość często spotykany. Dziewczyny nastoletnie z reguły są zazdrosne o inne, traktują je jak konkurentki i ciągle rywalizują. Mają to we krwi, takimi je natura zrobiła. Niestety nic z tym hoppku nie możesz zrobić. Jedyne co możemy Ci doradzić, to po prostu, żebyś nie mówił jednej o drugiej, bo co mają się denerwować. I kategorycznie, nigdy przenigdy, nie mów o pasemkach tej drugiej, one tego nie cierpią! Pozdrawiamy Redakcja Bravo |
![]() |
![]() |
19 Dec 2009, o 18:35 |
michero,
![]() BTW: Trochę ta odpowiedź jest pokręcona. [ Dodano: 2009-12-19, 17:49 ] I jeszcze dodam, że ta moja przyjaciółka cały czas się dopytuje o tą kumpele i wyzywa ją. |
![]() |
![]() |
19 Dec 2009, o 21:22 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Olej je i znajdź sobie trzecią
![]() |
![]() |
![]() |
19 Dec 2009, o 21:28 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Od kiedy przyjaciółki są zazdrosne? Powiedz tamtej, żeby zmieniła nr i zapisz ją w kontaktach jako "Maciek" np
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
19 Dec 2009, o 21:29 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoppek, to była ironia ... Trzeba to czasem odróżniać ^^
@topic Nie mieszaj się w takie sprawy, bo potem podobno z tego ciężko wyjść ![]() Pozdro |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 22 Next Page 5 of 22 [ 324 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)