![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
Previous topic | Next topic Page 3 of 3 [ 40 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Dziwne zjawiska... |
---|
![]() |
19 Oct 2009, o 16:58 |
leo20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sto1p, nie bo na ruch jestem jakoś specjalnie wyczulony ale na hałas to telefon jak dzwoni a wiadomo jak głośno dzwoni n73 to dopiero n=za którymś sygnałem się obudzę
|
Last post |
![]() |
![]() |
19 Oct 2009, o 17:02 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ja mam cos takiego. mam sen, na nastepny dzien wiem co bylo, np na tablicy pisalo to i to, a po ok 4 dniach to sie dzieje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
20 Oct 2009, o 13:52 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czyli że przewidujesz przyszłość albo czegoś nie rozumiem
![]() |
![]() |
![]() |
20 Oct 2009, o 14:05 |
leo20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
maciekbronkz, tez mi się to zdarza
|
![]() |
![]() |
20 Oct 2009, o 14:21 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i mi też
![]() |
![]() |
![]() |
20 Oct 2009, o 17:55 |
Pein ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sny prorocze
![]() |
![]() |
![]() |
20 Oct 2009, o 17:58 |
sto1p ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
albo deja vu miałem kiedyś kilka
|
![]() |
![]() |
20 Oct 2009, o 18:33 |
adrian-93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
maciekbronkz wrote: a ja mam cos takiego. mam sen, na nastepny dzien wiem co bylo, np na tablicy pisalo to i to, a po ok 4 dniach to sie dzieje miewam dokładnie takie same akcje, aż się czasmi boję jak mam jakiś koszmar że to się stanie![]() ![]() |
![]() |
![]() |
20 Oct 2009, o 18:44 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Co dziwne mam to samo....
Np. Śniło mi się że będę rozmawiał z jakąś panną w szkole.. nawet wiedziałem jaka muzyka będzie lecieć, co będę robił, jak ona będzie sie zachowywać. To jest na serio dziwne ![]() Miałem kiedyś taki chu*** sen... cały czas mnie przeraża... Idę sobie po górskim mieście. I tam jest takie dziwne skrzyżowanie... Tzn jedna droga biegnie z góry na dół, a dróga w poprzek... I że facet przechodzi na przejściu i się poślizgnął i go tir przejechał tak mocno że mu głowe oderwało... Macie też sny o wojnie? Tzn jest wojna (często z ruskimi) i zawsze gine lub ktoś bliski mi ginie a wtedy to napierd*** we wszystkich ![]() |
![]() |
![]() |
20 Oct 2009, o 19:47 |
sto1p ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quote: Macie też sny o wojnie? Tzn jest wojna (często z ruskimi) i zawsze gine lub ktoś bliski mi ginie a wtedy to napierd*** we wszystkich ![]() miałem coś takiego ale z terrorystami |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Page 3 of 3 [ 40 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)