![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
Previous topic | Next topic Page 1 of 3 [ 40 posts ] Go to page 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Dziwne zjawiska... |
---|
![]() |
17 Oct 2009, o 23:15 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ponieważ w SB jest teraz bardzo ciekawa dyskusja, postanowiłem założyć odpowiedni temat w OffTopie.
Wypowiadajmy się tutaj na temat dziwnych zjawisk. Czyli co stanie się z nami po śmierci? Jak to wszystko przebiega? Czy doświadczyliśmy śmierci klinicznej? Czy sny prorocze istnieją? ![]() ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
17 Oct 2009, o 23:26 |
Siwiak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. zjedzą nas robale na pewno białe
![]() 2.przebiega to tak że robale wchodzą w ciebie i zaczynają jeść cię od środka aż wszystko zjedzą na końcu to przegryzają się przez skórę a człowiek po śmierci wydziela jakiś kwas nie pamiętam jaki i mniejsza z tym ![]() 3.ja nie ![]() 4. no tak oczywiście że tak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
17 Oct 2009, o 23:32 |
lulinha10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ubiorą nas w graniak, włożą do trumny, następnie do piachu i potem... to co jest napisane wyżej
![]() |
![]() |
![]() |
17 Oct 2009, o 23:33 |
adrianus931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A więc tak nie wiem jaką może człowiek mieć trumnę może być szczelnie zamknięta żeby żadne robale nie weszły to i tak nas zjedzą ponieważ ciało i wnętrzności się psują a z tego powstają tak samo robale które sam zjedzą.
Na pewno życie poza grobowe istnieje, i wierze w to ponieważ potwierdzają to fakty o wywoływaniu duchów. |
![]() |
![]() |
17 Oct 2009, o 23:34 |
dokładnie (chodzi o życie pozagrobowe)
|
![]() |
![]() |
17 Oct 2009, o 23:49 |
To teraz opowiem taką ciekawostkę nie wiem czy chcecie wierzyć czy nie ale ja w to wieże.
U mnie w okolicy żył taki gościu mówili na niego (rychu) można powiedzieć gangster był pare razy w pi***lu policja sie go bała przypakowany jak pudzian prawie taki sam. W swoim życiu dużo się na grandził i wo gule, w czasie mszy wyzywał księdza od pedała itd... mniejsza z tym. Wierzył podobno w szatana ja jestem hazardzista i gram w gry w barze i raz go spotkałem chciał żebym pożyczył mu 5zł pożyczyłem a on w zamian co dotknął maszynę to dawała mi siódemki czyli 30zł i tak 6 razy pod rząd takie coś nie istnieje i jest nie realne żeby maszyna dała tyle razy pod rząd siódemki. I 4 dni przed śmiercią założył sobię kolczasty drut na głowę i powiedział idę do nieba jakiś chłopak zrobił mu zdjęcie i mi pokazywali i w to uwierzyłem. I w dzień śmierci był to piknik w Płowcach chłopaki sie pytali czy bd dzisiaj jakaś granda a on powiedział dzisiaj będzie spokój nikt się nie będzie bił bo to jest ostatni piknik w moim życiu i w drodze powrotnej do domu potrącił go tir rozerwał na kawałki. Każdy mówi że igrał z siłami wyższymi. Ostatnio szedłem o 23 z koleżankom do domu znaczy ją odprowadzić przez las było ciemno i rozmawialiśmy o nim to nagle księżyc wyszedł za chmur i było jasno w lesie jak w dzień. To wszystko jest na faktach. |
![]() |
![]() |
17 Oct 2009, o 23:55 |
nie no spoko takie rzeczy się zdarzają i na bank ci wierze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
17 Oct 2009, o 23:58 |
siwiakpl wrote: a człowiek po śmierci wydziela jakiś kwas nie pamiętam Nazywa się "Trupi Jad". Podobno szkodzi na zdrowie jak ma się z nim kontakt. |
![]() |
![]() |
18 Oct 2009, o 00:02 |
Quote: Nazywa się "Trupi Jad". Podobno szkodzi na zdrowie jak ma się z nim kontakt. to mało powiedziane a wiecie jak taki trup po 3 miechach jedzie?? blee gorzej niż zgniłe mięso na prawdę ohydnie wiem bo jak u nas robili takie coś że wyciągali trupa z trumny na jakąś sekcje to jak byliśmy na cmentarzy to tak je***o że mała bania.. normalnie tak się rzygać chciało że szok |
![]() |
![]() |
18 Oct 2009, o 00:06 |
To ojciec opowiadał mi, jak był na sekcji miesięcznego topielca to pomimo włączonych wentylatorów i wszystkich innych bajerów smród był tragiczny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
18 Oct 2009, o 00:08 |
no ja tam z chęcią bym chciał uczestniczyć w takiej sekcji zwłok lubię na ogół widok trupów ogólnie nic mnie takiego nie brzydzi i nie przestraszy ..
![]() |
![]() |
![]() |
18 Oct 2009, o 00:30 |
Idź na świniobicie. Narządy u świni są podobne rozmiarowo i kolorowe jak u człowieka
![]() |
![]() |
![]() |
18 Oct 2009, o 00:31 |
ZiomalMarcin wrote: Idź na świniobicie. Narządy u świni są podobne rozmiarowo i kolorowe jak u człowieka ![]() heh ale świnia to nie to samo ![]() |
![]() |
![]() |
18 Oct 2009, o 01:12 |
lulinha10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrianus931, historia, jak z Amerykańskiego filmu, ale ci wierzę oczywiście, bo po co miałbyś kłamać
![]() |
![]() |
![]() |
18 Oct 2009, o 10:53 |
Jak uda mi sie zdobyć te fotki to wstawię
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2, 3 Next Page 1 of 3 [ 40 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)