![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Hardware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 4 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[N79] dziwny przypadek - pamięć wew, głośnik, licznik rozmów |
---|
![]() |
5 Dec 2012, o 19:02 |
graveler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam,
wpadła mi w ręce N79. Stan bardzo średni więc co mnie zaskoczyło: 1. Ma przegadane raptem 10 godzin - czy możliwe jest zresetowanie tego licznika który wyświetla się po wpisaniu *#92702689#? 2. Po formacie ma mniej pamięci niż inne N79 jakie mam - niby parę MB ale jest różnica... 3. Głośność rozmów - jest strasznie cicho i kombinowałem już z kilkoma głośniczkami i lipa jest - co to może być i jest na to jakiś sposób? Może w którejś z noki były lepsze głośniczki co by poprawiło jakość rozmów? Jest o połowę ciszej niż w innych N79 które mam - załamka... Czy posmarowanie płyty głównej i styków głośniczka cyną coś pomoże? Niby robiona na Węgrzech ale jakoś mi się coś w niej nie podoba - może to być chińska podróbka? |
Last post |
![]() |
![]() |
5 Dec 2012, o 19:17 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Co do głośnika rozmów. Może być zasyfiona siateczka od głośnika na przednim panelu.
|
![]() |
![]() |
5 Dec 2012, o 19:19 |
graveler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Już próbowałem, troszkę pomogło ale ogólnie nadal lipa porównując do pozostałych które mam.
|
![]() |
![]() |
5 Dec 2012, o 23:26 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
graveler wrote: 1. Ma przegadane raptem 10 godzin - czy możliwe jest zresetowanie tego licznika który wyświetla się po wpisaniu *#92702689#? jest możliwe ![]() Ale może ktoś z niej nie gadał, ja np bardzo mało gadam i na Ashy 201 którą mam od końca sierpnia mam wygadane tylko godzinę 18 minut a telefon zajechany i ze 10 000 esów napisane już z niego ![]() graveler wrote: 2. Po formacie ma mniej pamięci niż inne N79 jakie mam - niby parę MB ale jest różnica... no to zrób format jeszcze raz, usuń wszystko w menadżerze aplikacji a jak nie pomoże to wgraj czysty, niebrandowany, najnowszy FW i spróbuj jeszcze razN79 nie podrabialiby tak idealnie, jak masz inne sztuki to bez problemu byś odróżnił jakby to była podróba ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 4 posts ] Previous topic | Next topic |
|