![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Poszukiwania & Prośby |
Forum rules Jeżeli poszukujesz jakiejś rzeczy: Załóż nowy temat, z listy rozwijalnej wybierz kategorię poszukiwanej rzeczy, w tytule tematu napisz jej dokładną nazwę, a w treści tematu opisz jej szczegóły. Jeżeli realizujesz prośbę o daną rzecz: Nie zamieszczaj linku do znalezionego pliku bezpośrednio w temacie z prośbą, tylko wrzuć go najpierw do osobnego tematu w odpowiednim dziale Downloadu. |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 6 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Dzwonki] Dźwięk sms z C5-00 |
---|
![]() |
26 Apr 2012, o 19:55 |
Wojfi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam
![]() Poszukuję dźwięku sms z tejże Nokii chodzi mi dokładnie o dźwięk "receive message 128.mp3" Jestem nowy także nie odnajduję się jeszcze na tym forum ![]() Z góry dziękuję ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
26 Apr 2012, o 20:01 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ten telefon nie ma takiego dzwonka. moze to jakis brandowany albo dograny
|
![]() |
![]() |
26 Apr 2012, o 22:07 |
nemo333 wrote: ten telefon nie ma takiego dzwonka. moze to jakis brandowany albo dograny Kolego może to wgrane jest w T-mobile bo z tej sieci mam telefon... Jest to plik mp3 można go jedynie ustawić jako sms nigdzie go znaleźć się nie da a szkoda podobny też jest dźwięk telefonu ale też nie mogę go znaleźć w telefonie mogę tylko wybrać. PS. Może nie jest to dzwonek sms ale można go wybrać jak wybiera się jaki dźwięk ma być na sms. |
![]() |
![]() |
26 Apr 2012, o 22:23 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to niech kolega ściągnie program X-Plore, naciśnie 0, zaznaczy 4 pierwsze haczyki, i wejdzie do Z:\data\sounds\digital. Tam znajdzie najprawdopodobniej ten dzwonek i potem naciśnie zielony, żeby wysłać go przez bluetooth. X-plore najlepiej pobrać ze strony producenta, tj. lonelycatgames.com z działu download, bo zakładam, że kolega nie łamał oprogramowania.
|
![]() |
![]() |
26 Apr 2012, o 22:33 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zainstaluj x-plore naciśnij (jak już się uruchomi w programie) klawisz 0 i zaznacz 4 pieszysze opcje powinien ci się pojawić dysk z wejdz w niego następnie przejdz do katalogu data w nim zaznacz sounds i naciśnij klawisz 1 i wybierz miejsce gdzie ma skopiować pliki. Proponował bym przejść na e tam utworzyć jakiś folder porzez naciśnięcie 9 i wprowadzenie nazwy i zatwierdz środkowym klawiszem navikeya. Dźwięki systemowe znalazły się na karcie pamięć. Mam nadzieję że zadziała.
[ Dodano: 26 kwi 2012, o 22:33 ] HitFan byłeś szybszy gdyby nie to że moja e65 mi się zawiesiła to bym napisał pierwszy. Ja wytłumaczyłem trochę inną metodę w które skopiuje pliki na kartę pamięci. Ja pamiętam że jak chciałem wysyłać z "Z" przez bluetooth to nie chciało iść |
![]() |
![]() |
26 Apr 2012, o 22:57 |
Czy ktoś za mnie kto ma ten telefon mógłby mi dać tutaj linka do tego dźwięku iż nie jest to mój telefon i nie chciałbym nic z nim robić ponieważ się na tym nie znam.
Z góry dziękuję ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 6 posts ] Previous topic | Next topic |
|