![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Wybór telefonu |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 15 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Porównanie] e52 vs e66 vs e71 |
---|
![]() |
22 Feb 2011, o 15:24 |
mariano_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam!
![]() Chcę zmienić moja wysłużoną nokię e51, na coś nowego, równie dobrego. Tu zaczyna się dylemat, od początku chciałem nokię e52, bo ma wszystko czego potrzebuje, mocną baterię, spory wyświetlacz, wi-fi i gps, a to wszystko na symbianie. Naczytałem się wielu opini, przeważnie negatywnych i zaczynam się nad nią zastanawiać, a do tego dochodzi strasznie delikatna obudowa. Dodam, że miałem ją przez 2 dni, kupiłem na allegro, lecz zwróciłem, bo okazało się, że był w niej wymieniony wyświetlacz i przez to gwarancja była nie ważna (ale przez to, że ją miałem jeszcze bardziej się w niej zakochałem ). Kiedyś podobała mi się nokia e66, lecz podobno ma strasznie słaba baterię. Moja kobitka ma e63 i ciągle namawia mnie na telefon z klawiaturą qwerty, nigdy mi się takie coś nie podobało ale znam wiele osób, które chwalą sobie takie rozwiązanie, a ja sam coraz bardziej patrze na ten model przychylnym okiem:)i to jest własnie mój dylemat, co wybrać? co polecacie? POMOCY! ) ps. a nokia e75? byłbym bardzo wdzięczny na odp! od użytkowników tych telefonów, oraz od znawców tematu. Każda odpowiedź będzie bardzo przydatna. pozdro! |
Last post |
![]() |
22 Feb 2011, o 15:36 |
Hans ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja bym brał e52.
Nie wiem skąd się biorą opinie użytkowników, że im się ciągle psuje itp. Posiadałem ten telefon przez tydzien i z żalem go oddałem, gdyby, nie to, że już wtedy posiadałem 5230, to z chęcia kupiłym e52. Zaliczył pare razy glębę i nic się nie działo. |
![]() |
22 Feb 2011, o 16:46 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mariano_, nokia-e52-godny-nastepca-e51-recenzja-z-doglebna-analiza-vt12638.htm - miłej lektury.
![]() |
![]() |
22 Feb 2011, o 17:04 |
zibi305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja bym wziął E52 bo jest popularny , ma dużo funkcji.
[ Komentarz dodany przez: ryba: 22 lutego 2011, o 18:57 ] Ortografia, żubrzyku! |
![]() |
22 Feb 2011, o 18:02 |
pawelooss, świetny tekst, przeglądałem go już wcześniej jak robiłem rozeznanie przed kupnem e52
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
22 Feb 2011, o 19:39 |
born2die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak użytkownik e52 mogę ci z całego serca polecić ten telefon. Prawda obudowa ma spasowanie takie sobie, ale mnie upadła kilka razy i sie trzyma więc nie ma obaw. O funkcjach nie będę mówił bo chyba każdy wie że to jest jeden z najbardziej wypasionych dotychczas telefonów nokii. Polecam!!!!!!
|
![]() |
22 Feb 2011, o 20:08 |
a to prawda, że była wypuszczona na rynek jakaś wadliwa seria e52? Jeśli tak, to od kiedy można kupić juz te dobre, nie awaryjne i jak to poznać? Mam okazje kupić za 370zł tą e71 i muszę się zastanowić, więc proszę jeszcze o jakieś opinie.
|
![]() |
22 Feb 2011, o 20:29 |
born2die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wadliwe były 1.5 roku temu jak wyszedł model i były z softem 021. Od 022 to najnowszego wszystkie telefony są ok.
|
![]() |
22 Feb 2011, o 23:15 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zdecydowanie polecam Ci nokię E52. Byłem posiadaczem E66- był to dobry telefon,ale slider szybko się zużył, bateria słaba i mimo wszystko E66 to już starszy model. Pawelooss posłał Ci recenzję E52- myślę, że tym przekona Cie do zakupu E52! Znakomity telefon
![]() |
![]() |
23 Feb 2011, o 01:19 |
no recenzja paweloossa jest dobra i przedstawia telefon w dobrym świetle. Kurde nie wiem
![]() ![]() [ Dodano: 23 lut 2011, o 00:19 ] a i zapomniałem dodać, że telefon musi być solidny. Nie zliczona ilość upadków jest u mnie na porządku dziennym ![]() ![]() |
![]() |
23 Feb 2011, o 01:51 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak solidny to tylko E71 lub E51.
|
![]() |
23 Feb 2011, o 13:56 |
właśnie chyba się coraz bardziej kusze na ta e71...
|
![]() |
23 Feb 2011, o 15:17 |
Obeebok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E71 - można nim gwoździe wbijać, przy samoobronie po pijaku też się przydaje
![]() ![]() ![]() |
![]() |
23 Feb 2011, o 18:31 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mariano_ wrote: Podobno kto raz kupi telefon z qwerty to już nie chce się z nim rozstawać Taa, coś w tym jest, dlatego zamieniłem e63 na e75 (pełna qwerty nie zawsze jest plusem. Np kiepsko się pisze smsy prowadząc samochód ![]() ![]() E63 jest dobra jak się w niej nic nie grzebie (patche, aplikacje, itd). E75 kupiłem używaną, bo nowe nie są warte swojej ceny i jestem bardzo zadowolony |
![]() |
26 Feb 2011, o 14:29 |
za 350zł, z pudłem, ładowarką, kablem i papierami, bez karty pamięci i słuchawek? Niby z anglii ale jest polskie menu.
1. 2. 3. [ Dodano: 26 lut 2011, o 13:29 ] ok, temat do zamknięcia. ![]() ![]() ![]() [ Komentarz dodany przez: adrian219: 26 lutego 2011, o 23:52 ] No to zamykam. ![]() |
Top |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 15 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Wybór telefonu |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)