aha no jeszcze nic nie wiadomo na tym wszystkie p/f mam po 1 dobrze . i nw jak to liczyć a tak to z histy 14/20 bo nie jestem pewny troche paru więc ich nie liczę a z pl 12/20 i 3 nie wiadomo
pawelooss nie denerwuj mnie Ja tego drugi raz pisać nie chce. Zawsze kończę 15 minut przed końcem i śpię prawie. Dzisiaj jedna facetka z komisji przysnęła u nas na egzaminie O dziwo nikt się nie śmiał
U mnie średnio. Z polskiego nawet dobrze, z zamkniętych tylko 2 błędy, ale z histy i wosu to zwaliłem, nie wiem czy chociaż połowa będzie Dziś nie było najgorzej ale zobaczymy co przywalą jutro z maty... Powodzenia wszystkim!
Szykuje się kolejna afera, CKE popełniło błąd - to Wacław mówił o Cześniku i Rejencie "ogień i woda", a nie Papkin. Co będzie jak ktoś zaznaczył 2 zdania fałszywe?
Ja bym wolał 8 klas podstawówki i żadnych gimnazjów ,niestety mnie to czeka za rok.Z tego powodu chciałbym się urodzić wcześniej i skończyć starą podstawówkę.Teraz fachultety jakieś.Ci co to robią to nie ludzie.
timmi otrzymał za ten post 19 punkty reputacji od 2 użytkowników:
Gdybyś urodził się wcześniej to byś codziennie zapieprzał by utrzymać rodzinę, a nie tak jak teraz, czyli zastanawiał się czy oglądać coś na youtube czy może jednak pograć w minecrafta. Uwierz mi, masz lepiej;) Co prawda też jestem zdania, że 8 klas podstawówki + 4/5 lat średniej było lepsze niż gimnazjum, ale spokojnie, ja fakultety też miałem:)