![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Sport |
Previous topic | Next topic Page 10 of 12 [ 171 posts ] Go to page Previous 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Euro 2012. |
---|
![]() |
17 Jun 2012, o 23:00 |
michalfc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nigdy za Smudą nie przepadałem, ale jak można grać ofensywnie wstawiając w atak samego Lewego? Tak ciężko mecz wygrać. Szkoda naszej reprezentacji, ale dawali z siebie wszystko i walczyli do końca
![]() Ciekawe mecze w ćwierćfinale jak na razie będą: Niemcy-Grecja Portugalia-Czechy Obstawiam że dalej przejdą Portugalczycy i ładnie grający Niemcy. |
Last post |
![]() |
![]() |
17 Jun 2012, o 23:02 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
michalfc wrote: Szkoda naszej reprezentacji, ale dawali z siebie wszystko i walczyli do końca ![]() Jeśli by rzeczywiście tak było, to by oznaczało, że trzeba wymienić całą kadrę... Nie tylko trenerów. ![]() |
![]() |
![]() |
17 Jun 2012, o 23:12 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gówno prawda. Nie dawali z siebie wszystkiego.
[ Dodano: 17 cze 2012, o 23:12 ] Nie dają z siebie wszystkiego, bo tu mają psie pieniądze w porównaniu do tego, co dostają w zagranicznych klubach. Tu robią wszystko, żeby się nie pokaleczyć, bo kasy w zagranicznych klubach nie dostaną. Teraz chodzi o pieniądze, a nie tak jak kiedyś o ideę, o to, żeby wygrać dla siebie i pokazać kto jest lepszy. Jak dla mnie w reprezentacji powinni grać ludzie z ekstraklasy, bo oni daliby z siebie wszystko, żeby tylko pokazać się przed łowcami talentów, zabłysnąć i wylądować w zagranicznym klubie i grać za duże pieniądze ![]() |
![]() |
![]() |
17 Jun 2012, o 23:16 |
michalfc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W takim razie muszą się lepiej pokazać w ekstraklasie żeby zagrać w reprezentacji, a poźniej ewentualnie w jakimś lepszym klubie
![]() |
![]() |
![]() |
18 Jun 2012, o 00:46 |
Obeebok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
davvid wrote: Odejście Smudy nie jest przesądzone... Jak to nie? HitFan wrote: Jak dla mnie w reprezentacji powinni grać ludzie z ekstraklasy Ta, jasne. Jakby nasza liga prezentowała jakiś poziom, to jeszcze można by się nad tym zastanawiać, a z tym, co jest obecnie, to nigdy nie zobaczyłbyś Polski przechodzącej eliminacje. Zresztą jakieś głupie to Twoje gadanie o pieniądzach. Myślisz, że zawodnicy z innych krajów zarabiają w reprezentacji więcej niż w klubach? |
Last edited by Obeebok on 18 Jun 2012, o 00:47, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
18 Jun 2012, o 06:41 |
Obeebok wrote: Myślisz, że zawodnicy z innych krajów zarabiają w reprezentacji więcej niż w klubach? Cały czas mówię, że nie. Właśnie dlatego nasza reprezentacja nie grała na maksa. A co do chłopaków z ekstraklasy. Oni po prostu chcieliby zabłysnąć, pokazać się, żeby wylądować w lepszym klubie. Euro to w pewnym sensie prestiż i na pewno niejedna ważna głowa je oglądała. |
![]() |
![]() |
18 Jun 2012, o 06:49 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jasne. Nie chcieli wygrac, nie grali na maksa. Wiesz o czym piszesz?
|
![]() |
![]() |
18 Jun 2012, o 07:12 |
Wiem o czym piszę. Jakby któryś się poobijał to by hajsu nie miał, a teraz wszystko się o hajs opiera. Proste i logiczne. To tak jakbyś powiedział, że masz premier robi wszystko dla dobra nas...
|
![]() |
![]() |
18 Jun 2012, o 10:06 |
HitFan wrote: Wiem o czym piszę. Jakby któryś się poobijał to by hajsu nie miał, a teraz wszystko się o hajs opiera. Proste i logiczne. To tak jakbyś powiedział, że masz premier robi wszystko dla dobra nas... Pieprzysz tak, jak onetowy troll :p Ktoś Ci tak powiedział i teraz tak będziesz biegać i krzyczeć. Słuchaj. Jakbyś pojechał na turniej i byś grał, to chciałbyś wygrać, stać się narodowym bohaterem, czy stwierdziłbyś, "a nie biegnę na full, bo i tak mam hajs"? Każdy sportowiec chce sukcesów. To jest proste i logiczne. Chcieli jak najlepiej zagrać. Wracając jeszcze od kasy - za awans dostaliby jej o wiele, wiele więcej czy to z wystąpień w programach TV, reklamach itd. ![]() |
![]() |
![]() |
18 Jun 2012, o 10:16 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja jednak liczę, że nie dali z siebie wszystkiego, bo wtedy trzeba by ich wszystkich wypieprzyć - z prostego powodu: więcej już dać w takim razie nie mogą, a że ten wynik kompletnie nas nie satysfakcjonuje, stąd trzeba szukać całkiem nowych.
![]() |
![]() |
![]() |
18 Jun 2012, o 13:28 |
Obeebok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HitFan wrote: Cały czas mówię, że nie. Właśnie dlatego nasza reprezentacja nie grała na maksa. Skoro w innych krajach jest tak samo, to czemu psioczysz tylko na naszą reprezentację? ![]() |
Last edited by Obeebok on 18 Jun 2012, o 13:30, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
18 Jun 2012, o 13:30 |
Obeebok wrote: czemu psioczysz tylko na naszą reprezentację? ![]() Bo odpadliśmy, a fajnie by było wyjść gdzieś wyżej ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
18 Jun 2012, o 14:47 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak Wam się wydaję, ale granie dla ojczyzny to jest ogromne wyróżnienie i szacunek dla swojej ojczyzny, patrioci.
![]() |
![]() |
![]() |
18 Jun 2012, o 15:05 |
HitFan wrote: Inne reprezentacje mnie nie interesują Muszą Cię interesować, bo są przeciwnikami naszych. |
![]() |
![]() |
18 Jun 2012, o 17:19 |
bombel201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
blaszczykowski jakieś płacze miał do laty ze im biletów nie dawał dla ich bliskich a lato prosto odpowiedział: niech oni zajmą się graniem
![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12 Next Page 10 of 12 [ 171 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Sport |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)