Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Muzyka |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 7 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Eurowizja -zwycięzca-sposób liczenia głosów. |
---|
Re: Eurowizja -zwycięzca-sposób liczenia głosów. | 13 May 2014, o 19:45 |
Ryan - Friend 672/35 546
|
Jestem zacofany i bardziej jarają mnie kobiece kształty(czyt. cycki) niż pedał przebrany za babę i na dodatek z brodą.Osobiście najlepsze dwie piosenki jakbym miał wybrać to włoska i niemiecka.
|
Last post |
Re: Eurowizja -zwycięzca-sposób liczenia głosów. | 13 May 2014, o 23:16 |
davvid - Moderator 2689/124 4964
|
Ryan wrote: Jestem zacofany i bardziej jarają mnie kobiece kształty(czyt. cycki) niż pedał przebrany za babę i na dodatek z brodą. ciiiiicho, bo Ciebie też oskarżą o nietolerancje i nienawiść Też wolę cycki i prawdziwe kobiety, ale podobno czasy się zmieniają i teraz jest moda na gender i pedalstwo. Najgorsze jest to, że to się promuje już na skale europejską. Gdyby ta c***a nie wygrała, to byłaby afera że to ze względu na jego 'odmienność', więc znowu poprawność polityczna wygrała. Cieszy mnie jednak fakt, że z Polski Kiełbasa nie dostał punktów, więc tli się jeszcze gdzieś tam iskierka nadziei że jesteśmy ostatnim bastionem normalności na tym kontynencie. W Europie pedały, w Afryce czarnuchy, w Stanach debile, chyba czas wy***rdalać na biegun. [ Dodano: 13 maja 2014, o 23:16 ] Ryan wrote: Osobiście najlepsze dwie piosenki jakbym miał wybrać to włoska i niemiecka. dla mnie Holandia wygrała. Ale te głosowanie to o kant du** było. Jakichś 4 ćwoków z każdego kraju miało więcej do gadania niż widzowie. Pewnie się bali, że nie wygra ten, która powinno |
Re: Eurowizja -zwycięzca-sposób liczenia głosów. | 13 May 2014, o 23:17 |
wook - Friend 2604/346 1585
|
Jest jeszcze Rosja, gdzie niezbyt lubią różnych takich
|
Re: Eurowizja -zwycięzca-sposób liczenia głosów. | 13 May 2014, o 23:35 |
|
Muslimy wyczuły tolerancje Europejczyków, którym teraz ciapate już wychodzą bokiem. Jedyny plus ze słabego socjalu w polsce, to to że jest u nas w miare 'czysto' i te lenie nie przyjeżdżają do nas żeby bić kobiety i narzucać swoją 'kulturę'.
z pedałami będzie podobnie. Najpierw tolerancja, legalizacja związków, a potem już nikogo nie będą dziwić adopcje dzieciaków [ Dodano: 13 maja 2014, o 23:35 ] ps. czemu słowo C I O T A jest tu ocenzurowane? |
Last edited by davvid on 13 May 2014, o 23:38, edited 1 time in total. |
Re: Eurowizja -zwycięzca-sposób liczenia głosów. | 14 May 2014, o 13:05 |
Ryan - Friend 672/35 546
|
Do końca nie wiem bo mi ta eurowizja lata koło c...a,ale to podobno parę lat temu Polska chciała zmiany w kwestii przyznawania punktów,by nie tylko głos widzów się liczył ale by jury coś tam też przyznawało.
a teraz taki suchy żart jak rzeki w Sudanie do facetów z brodą. Jesteś bardziej kobiecy niż conchita wurst. |
Re: Eurowizja -zwycięzca-sposób liczenia głosów. | 14 May 2014, o 15:47 |
|
idź się ogolic bo wyglądasz jak baba.
|
Re: Eurowizja -zwycięzca-sposób liczenia głosów. | 15 May 2014, o 17:24 |
hubert123454 - Friend 1154/47 591
|
z tymi wynikami na eurowizji przesadzili, żarty z brodą dozwolone z eurowizji.
|
Top |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 7 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Muzyka |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)