by wook » 21 Jan 2013, o 23:13
Na GC A73 działa, czasem się przytnie ale ogólnie chodzi dobrze, w grze można dodać kasę programem GameGuardian. Aby dodać kasę włączamy GameGuardian (skrót w poście GG) potem gre, w trakcie gry klikamy na logo GG, klikamy search wpisujemy 92000 (cena traktora który mamy) przytrzymujemy dłużej palec na wyniku wyszukiwania (pojawi się opcja edycji), gdzie wpisujemy najwyższą możliwą liczbe 999999999 potwierdzmy klawiszem "yes" klikamy Fuzzy a następnie Capture, cena zakupu tego traktora zmieniła się na 999999999 sprzedajemy nasz traktor za 750000000 mamy dużo kasy, więc przywracamy dawną cene tego traktora (klikamy na ikonke GG potem przytrzymujemy dłużej wynik poprzedniego wyszukiwania, zmieniamy wartość na wcześniejszą (lub niższą np. 1) klikamy yes potem fuzzy i capture) kupujemy ponownie traktor i gramy.
[ Dodano: 21 sty 2013, o 22:13 ]
Na GC A73 działa, czasem się przytnie ale ogólnie chodzi dobrze, w grze można dodać kasę programem GameGuardian. Aby dodać kasę włączamy GameGuardian (skrót w poście GG) potem gre, w trakcie gry klikamy na logo GG, klikamy search wpisujemy 92000 (cena traktora który mamy) przytrzymujemy dłużej palec na wyniku wyszukiwania (pojawi się opcja edycji), gdzie wpisujemy najwyższą możliwą liczbe 999999999 potwierdzmy klawiszem "yes" klikamy Fuzzy a następnie Capture, cena zakupu tego traktora zmieniła się na 999999999 sprzedajemy nasz traktor za 750000000 mamy dużo kasy, więc przywracamy dawną cene tego traktora (klikamy na ikonke GG potem przytrzymujemy dłużej wynik poprzedniego wyszukiwania, zmieniamy wartość na wcześniejszą (lub niższą np. 1) klikamy yes potem fuzzy i capture) kupujemy ponownie traktor i gramy. Miłej gry.
Poradnik znalazłem na jakiejś zagranicznej stronie (nie pamiętam adresu, jak będę miał czas to odnajdę), przetłumaczyłem i wprowadziłem drobne poprawki (aby był prostrzy w zrozumieniu).
Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne.
"Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!
Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!
My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"