Adam, i nie postawisz go sam... też tak miałem na mojej n73 ale w serwisie szybko naprawili . Ona tak samo jak n95 ciężko się fleszuje i ja ciężko postawić w dead z reszta jeśli chodzi o symbiana to najlepiej w dead stawiają się e-nki. tak że nie postawisz sam.... nawet na ładowarkę nie reaguje
Jeśli pomogłem albo podoba się mój upload proszę w podzięce kliknąć
UWAGA!!! Jeśli któryś z moich uploadów nie działa proszę o zgłoszenie mi tego na pw to wtedy poprawie.
Siwiak otrzymał za ten post 1 punkty reputacji od 1 użytkowników:
n95 ma kości samsunga i dlatego ją trudna wziąć na deada ale n73 powinna iść bez problemu
Nokia jest bogiem, Hacking nałogiem, Patche zabawą, Phoenix podstawą. "dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
serwisnokii, no własnie powinna ale nie idzie... Hmm spróbuje chyba JAF-em ale kiedyś jooloo pokazał wykaz telefonów nie obsługujących DeathUSB i tam też była n73
Adam, zostaje box w przypadku 6300 gdy miałem ją od razu po boxie i zmieniałem oprogramowanie się uwalił telefon ale szybko go postawiłem i to nie tylko ja tak miałem Po boxie uważaj
Nokia jest bogiem, Hacking nałogiem, Patche zabawą, Phoenix podstawą. "dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
adrianus931 otrzymał za ten post 1 punkty reputacji od 1 użytkowników:
wątpię że telefon wstanie właśnie czytałem że phoenixem idzie szybciej postawić telefon niż jafem ( bez boxa)
adrianus931 otrzymał za ten post 1 punkty reputacji od 1 użytkowników:
Adam, postawić powinien gorzej ze sim lockiem ale tobie chodzi o postawienie to możesz spróbować