![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Artykuły & Poradniki » Praktyczne poradniki |
Previous topic | Next topic Page 5 of 5 [ 74 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Formatowanie karty pamięci z założonym hasłem pamięci. |
---|
![]() |
14 Feb 2013, o 17:08 |
GuGuś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siemka, jestem nowy i mam taki problem:
Korzystałem z Noki 6300 i sobie założyłem hasło ponieważ miałem tam bardzo ważny Plik, teraz zmieniłem tel. na nokie 300 i aby dostać się na kartę potrzebuję hasła którego na 6300 nie musiałem wpisywać i je zapomniałem :C. Telefon nokia 6300 nadal posiadam, i tam wchodzę bez problemu, ale ja teraz korzystam z 300 i chce hasło, a kolega w pierwszym poście napisał A ja teraz potrzebuję tego Rosyjskiego Unlocker'a bo on mógłby mi pomóc ale nie mogę go znaleźć <google itp. całkowicie przetrząśnięte> i już po woli tracę cierpliwość, więc mógłby mi ktoś podrzucić link na PW do tego unlocker'a byłbym bardzo wdzięczny i dał Reputa |
Last post |
![]() |
![]() |
14 Feb 2013, o 18:05 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GuGuś, proszę link do programu.
nokiaunlocker-odczytywanie-hasla-karty-pamieci-vt28541.htm Tylko z tym programem faktycznie jest coś nie tak, bo założyłem na próbę a program twierdzi że nie hasła nie ma. Może JAF nie umie odczytać dobrze PM ![]() |
![]() |
![]() |
16 Feb 2013, o 20:41 |
GuGuś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bardzo ci dziękuje
![]() |
![]() |
![]() |
14 Jul 2013, o 03:58 |
mafialuka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
u mnie tez lipa
![]() ![]() @edit Poszedlem tym śladem.... i wlozyłem sd do pierwszego old 5230 i tam bez hasła czyta pliki -.- szok. W nowym pytalo o hasło. Pliki zgralem, format i zobaczymy. ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 14 lipca 2013, o 05:24 ] Skąd ten szok? Telefon, na którym zostało takie hasło założone, je zapamiętał, a inne go nie mają, no bo skąd. |
![]() |
![]() |
14 Jul 2013, o 04:14 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
otwórz hexeditorem plik C:/sys/data/mmcstore i będzie tam hasło
|
![]() |
![]() |
15 Jul 2013, o 02:57 |
mafialuka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Własnie sprawa jest taka ze tego pliku nie ma.. w C: / sys brak folderów. Szukalem z X-plore. I ten jak pokazuje to Nokia unlocker że niby hasła nie ma. A haslo nie działało tylko na mojej pierwszej nokii 5230. a drugiej już tak. Ogólnie odzyskalem pliki z 1 tela i zrobilem formata w drugim tej karty. Teraz jest OK;]
|
![]() |
![]() |
15 Jul 2013, o 07:16 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Żeby dostać się do sys trzeba mieć złamany soft
|
![]() |
![]() |
21 Oct 2013, o 20:12 |
vikson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Też mam problem z odblokowaniem karty pamięci. zrobiłam wszystko tak jak to wyżej było podane, ale Security Code jest nieprawidłowy, a gdy przetłumaczę te hasło rosyjskie wychodzi : 1. usunięty .. Co mam zrobić ? Zależy mi na odblokowaniu..
|
![]() |
![]() |
1 Mar 2014, o 13:52 |
Vanquish ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nokia E6 znajomej w jakiś dziwny sposób założyła hasło na kartę 16gb , na której ma cenne dane i musi je odzyskać.
Czy zadziała na niej metoda z MMC Password Finder lub ta z odczytaniem PM? |
![]() |
![]() |
1 Mar 2014, o 14:07 |
Obstawiam że hasło jest takie samo jak treść SMSa od zdalnej blokady telefonu.
A jak kolega nie pamięta jakie tam ustawiał to ma lekką lipę ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
13 Mar 2014, o 00:03 |
michanio91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mi tel e72 woła o hasło,
zrobiłem JAFem, potem wklepałem w unlockera i pisze "nie ustawiono" ![]() |
![]() |
![]() |
13 Mar 2014, o 14:08 |
michanio91 wrote: Mi tel e72 woła o hasło, nic dziwnego skoro ta metoda jest dla telefonów S40 zrobiłem JAFem, potem wklepałem w unlockera i pisze "nie ustawiono" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
13 Mar 2014, o 21:40 |
michanio91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemo333 wrote: michanio91 wrote: Mi tel e72 woła o hasło, nic dziwnego skoro ta metoda jest dla telefonów S40 zrobiłem JAFem, potem wklepałem w unlockera i pisze "nie ustawiono" ![]() ![]() Tyle się naczytałem że mi się w okach popitoliło już ![]() Zrobiłem format, bo potrzebne rzeczy miałem na kompie wcześniej zrzucone. |
![]() |
![]() |
13 May 2014, o 12:29 |
dj_kamii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Metoda podana przez pawelooss działa udało mi się odblokować karte w Nokii 6300
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Page 5 of 5 [ 74 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests |
Board index » Strefa Główna » Artykuły & Poradniki » Praktyczne poradniki |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)