potrzebny. Ale można ściągnąć przez ovi (w opisie na ovi jest napisane że możliwa jest aktualizacja czegoś tam o rozmiarze 13 mb, dlatego zamiast ściągać z ovi skorzystałem z wrzutki HitFan'a)
No właśnie w UK Ovi nie oferuje tak samo nie mogę pobrać ze strony gadu, bo przekierowuje na Ovi i wypluwa ten sam komunikat. Jeżeli ktoś był by w stanie wrzucić oryginalny pliczek a nie mod'a to był bym wdzięczny.
HitFan wrote:Uwaga! Bardzo pakietożerne jest to gadu. Pół godziny pisania to ponad 700kB
Nie zależy mi na tym. Mam unlimited internet w abonamencie.
dalej się potrafi wysypać bez powodu na starcie? na n91 nie mogłem korzystać z mojego numeru bo po ściągnięciu listy kontaktow się zawsze wysypywało teraz może by było bez problemów bo posprzątałem solidnie na liście ale to był wielki minus oryginalnej wersji i przesiadłem się z tego powodu na palringo...
nemo333 wrote:dalej się potrafi wysypać bez powodu na starcie?
Nie bez powodu. Wysypuje się tylko wtedy, gdy ktoś napisze w czasie, gdy byliśmy niedostępni. Też chciałem przez to przerzucać się na Palringo, ale to działa jeszcze gorzej, bo chyba w ogóle nie łączy.
Zainstalowałem, na E51 wygląda, że działa. I sam wygląd całkiem, całkiem, choć wydaje mi się, że jest średnio intuicyjne. I np w prawym górnym rogu mam jakby klawiaturę (kwadrat 3x3) i na nim jest -1. O co chodzi? Tak przy okazji - używa ktoś gg (normalnego, że się tak wyrażę) na symbiana? Bo ja sobie niedawno zaktualizowałem do jakieś nowej wersji (2.12 czy coś) i działało masakrycznie, tzn. właściwie w ogóle nie działało
michero, na andro ten kwadrat służy do wywoływania takiego menu do przełączania się między kartą rozmów a kartą kontaktów widać tu jescze nie dopracowali
Aha, w sumie możliwe, tylko na E51 nie mam jak tam kliknąć;) Po paru razach używania mogę powiedzieć, że da się znieść, choć u mnie działa powiedzmy lekko przymulająco. I też nie ma żadnego powiadomienia, że przyszła wiadomość. Ale graficznie wygląda ok