by Jarząb » 25 Aug 2011, o 21:22
Witam , mam taką prośbę mam nokię C6-00 i tą wersję galaxy of fire 1.13(0)(no drm error) tą co działa na fonach z s60v5 białymi texurami. Otuż utknąłem w misji 2 bo ga troszeczkę dosłownie się scina ale licznik 2 minut zasówa normalnie co sprawia że po około 60( tak mi się wydaje bo dokładnie nie liczyłem ale na oko było ich duuuużo, nieraz po godzinie lub 2 jedna raptem misja i to ta której w javie nie lubiałem i nigdy nie wykonywałem , a jak na złość wymyślili sobie że ten typ będzie jedną z pierwszych misji!!!!!!!!!!!!!!
) próbach szukam już save games od misjiii 3 lub póżniejsze no bo kilka razy brakło mi raptem 3 wraków do zestrzelenia i nic!!! Bardyo uprzejmie proszę o jakieś savey bo normalnie idzie oszaleć. Przeszedłem obię części w javie ale symbianówkę też chcę przejść a białe texury mi nie przeszkadzają. Pamiętam że przez pamięć masową można je skopiować i że ich lokalizacja jest w E;/private/2002Af
i coś tam jeszcze. Bardzo naprawdę bardzo proszę o wrzucenie kilku saveów plizzzzzzzzzzzzzzzzzz
ps: myślę że te savey się uda odzczytać bo moja nokia odtwarza mnóstwo gier też z s60v3 np: hell striker 2,Lament island, 7 days of salavation, brothers in arms 3d i wiele innych. Gorąco pozdrawiam.
a i myślę że wersja 1.11(0) a moja to chyba niewelka różnica i powinny działać