Gry już są na tyle zaawansowane, że naprawdę może to być jedna z przyczyn wyboru takiego telefonu. Przy wyborze patrzę na gry w stopniu drugorzędnym, ale i dla mnie to też bardzo miły dodatek.
[ Dodano: 27 gru 2012, o 23:49 ] Skejter100, zdjęcia fatalne, mogłeś się chociaż trochę przyłożyć. Ile dokładnie za niego dałeś w Szwecji?
Copy.com, czyli (nie tylko) mój reflink daje Ci dodatkowe 5 GB przestrzeni na dane w chmurze. 10 GB na start to chyba dobra oferta. https://copy.com?r=TnISVv
jonny wrote:Gry już są na tyle zaawansowane, że naprawdę może to być jedna z przyczyn wyboru takiego telefonu. Przy wyborze patrzę na gry w stopniu drugorzędnym, ale i dla mnie to też bardzo miły dodatek.
[ Dodano: 27 gru 2012, o 23:49 ] Skejter100, zdjęcia fatalne, mogłeś się chociaż trochę przyłożyć. Ile dokładnie za niego dałeś w Szwecji?
2222 korony,kupiony na wyprzedażach pomiędzy wigilią i sylwkiem, tak normalnie to 2990
Last edited by skejter00 on 28 Dec 2012, o 10:04, edited 1 time in total.
No stary ale z zdjęciami pojechałeś Ten opis też taki sobie i widać że już lekki spam w temacie się zrobił. Popraw te zdjęcia na lepsze i dodaj ich więcej, uzupełnij opis i będzie ładna prezentacja telefonu.