Cholera, robiłem to jakiś czas temu a teraz nie potrafię sobie poradzić nawet z tutorialem. Zrobiłem wszystko tak jak napisał Vanquish, program odpala, łączy się z satelitą ale nie widzi mapy... Wiecie może dlaczego? Mapa jest w folderze Garmin (nazwa gmapsupp.img) i z tego co pisze w załączonym do niej readme to nie potrzebuje już odblokowania. Macie jakieś pomysły?
daboss otrzymał za ten post -1 punkty reputacji od 1 użytkowników:
Próbowałem w domu złapać fixa, ale nic z tego, gubi prawie pod sam koniec. Ale jak miałem poprzednio to pomimo tego ze trasy nie było to mapę było widać. Teraz niby jakieś adresy zna, bo wklepałem adres mojej stancji w Sopocie i próbował się połączyć aby wyświetlić trasę. Nie wiem, jak będę na dworze spróbuje go połączyć, może wtedy wyświetli, jak nie to chyba spróbuję inną mapę. W każdym razie jak włączę opcję pokaż mapę (czy znajdź na mapie) to widnieje napis: no map
Nie wiem, byłem półtorej godziny na spacerze, telefon był najpierw w rekach, potem w kurtce z rozsuniętą klapką i nie chciał się połączyć - zawsze brakowało troszkę tego zielonego tła pod tym komunikatem. Mapy nadal nie widać...
Witam wszystkich mam problem z instalacją garmina wszystko idzie ok aż do włączenia go jak włanczam pojawia się ekran powitalny garmina i się rozłancza proszę o pomoc
[ Dodano: 21 sty 2011, o 10:59 ] Witam wszystkich mam problem z instalacją garmina wszystko idzie ok aż do włączenia go jak włanczam pojawia się ekran powitalny garmina i się rozłancza proszę o pomoc