Witam! Mam problem bo kupiłem moja nokie 6210 navigator na rynku wtórnym za pośrednictwem allegro, telefon jest jeszcez na gwarancji bo zakupiony był dnia 2009-12-09, telefon kupiony w Orange w Iławie, a w Wyszkowie jak chciałem oddać to powiedzieli, że trzeba tam gdzie był kupowany, lub jeśli był kupiony wysyłkowo to trzeba do salonu Nokii, i kiedyś widziałem na stronie sacel taką opcje że można zamówić kuriera do domu po telefon i żeby go później przywiózł za free, ale teraz nie widzę tej opcji, a nie chce mi się teraz jechać do piaseczna. Więc co radzicie??
Jeżeli nie uzyskałeś pozwolenia na robienie mirrorów moich uploadów, to ich nie rób....
Możesz normalnie kurierem wysłać do serwisu, oddać do jakiegoś autoryzowanego punktu serwisowego, lub do salonu sieci, w której jest telefon. Osobiście polecam pierwsze rozwiązanie.
gry.lcs.pl Mój blog o projektowaniu i tworzeniu gier.
i okazuje się, że piszecie bzdury bo piaseczno nie przyjmuje telefonów od indywidualnych klientów, przynajmniej tak powiedział i pan z 4CV, gdzie dzwoniłem i u nich tak samo nie można wysłać kurierem na ich koszt...
Jeżeli nie uzyskałeś pozwolenia na robienie mirrorów moich uploadów, to ich nie rób....
Niby tak, da się do nich odesłać kurierem na ich koszt itd, ale nie zaryzykuję oddać tam telefonu po wpisaniu w Google regenersis i przeczytaniu kilkudziesięciu opinii z czego żadna nie była pozytywna...