by akatsuki » 9 Apr 2012, o 13:29
Samo użytkowanie jest męczące. No jak dla mnie to jednym słowem jest niedorobiony

Na oficjalnym sofcie, jak jest wygaszony.. wciskasz przycisk, to najpierw podświetlają się te przyciski dotykowe na dole, a wyświetlacz reaguje z opóźnieniem około sekundy, czy dwóch. Chcesz szybko coś sprawdzić, choćby godzinę czy smsa.. to po jakimś czasie staje się to męczące.
Drugi przykład, czytasz sobie coś.. np. ebooka. Wyświetlacz Ci się nie wygasza, ale przyciski pod wyświetlaczem tak, a każde dotknięcie wyświetlacza na tych nowszych softach każdorazowo powoduje podświetlenie się tych przycisków. Mnie to bardzo nie razi, ale dużo osób na to narzeka.
Wibra jest raczej słaba, jak będziesz na mieście to w spodniach smsa nie poczujesz ;d
Nie wiem jak z modyfikacjami, ale tak jak mówię.. oficjalnie to z tym telefonem się czuję jakby był w fazie beta testów, jest upierdliwy...
Gdybym mógł to wyrzuciłbym go za okno, ciągle myślę o tym żeby go sprzedać. Ma jeszcze z rok gwarancji. Chociaż myślę, że jak zarobię to kupię sobie coś lepszego, a ten zostawię jako "drugi".