Ernest05 wrote:Adam chyba ranga Ci się zmieniła.
Ernest05 wrote: Pierwszy zaatakowałeś mnie. I to Twój post w tym przypadku był kompletnym spamem
Ernest05 wrote:Dobra proponuję już zakończyć te sprzeczki i zaczekać na to co napisze autor tematu.
Ja najwięcej dostałem od djtimona, jeszcze kazali mi zajrzeć do FAQ przy wyborze nowego telefonu, a temat wyrzucili, bardzo mądre.nemo333 wrote:nie. ale kazdy moderator na tym forum jest taki sam i ma takie same zwyczaje
Ernest05 wrote:Dobra co do mojego czepiania się do daty założenia tematu, to w sumie trochę moja wina, bo nie znam obyczajów panujących na tym forum. Już się przyzwyczaiłem po ponad roku modowania na facp do czego innego.
Mati91 wrote:A ja polecam HTC CHA CHA!
Ernest05 wrote:Dobra co do mojego czepiania się do daty założenia tematu, to w sumie trochę moja wina, bo nie znam obyczajów panujących na tym forum. Już się przyzwyczaiłem po ponad roku modowania na facp do czego innego.
Ernest05 wrote:Dobra proponuję już zakończyć te sprzeczki i zaczekać na to co napisze autor tematu.
adam wrote:Nigdy nie atakuje pierwszy, to Ty zaatakowałeś pierwszy Adriana, czyli po części i mnie.
wook wrote:bo się chłop opamiętał i nie popełnił błędu w postaci kupna fona na andro
Obeebok wrote:Nie ma to jak szukać "tylko Androida" i kupić Lumię z WP
adrian219 wrote:Nastąpił duży przewrót w mojej sprawie. Dostałem zastrzyk gotówki (100zł) i kwota zsumowana wynosiła 550zł.
wook wrote:bo się chłop opamiętał i nie popełnił błędu w postaci kupna fona na andro wybrał szybkość działania zamiast miliona aplikacji
wook wrote:ja bym nie wziął Lumii 710 ze względu na stylistyke ale to kwestja gustu
ZiomalMarcin wrote:Nie wiem co może być błędem w postaci kupna telefonu z Androidem.
jonny wrote:O, może w końcu działy dla WP zaczną być zauważalne.
Obeebok wrote:Ta, jasne, prędzej będzie emigracja na inny portal, bo tutaj się niczego nie da dowiedzieć na ten temat
Obeebok wrote:Ja tam nie wiem, może mi się tematy popieprzyły, ale chyba pisałeś, że więcej nie dasz za telefon nie dlatego, że nie masz, ale dlatego, że w głupi telefon nie władujesz kupy kasy
adrian219 wrote:Nastąpił duży przewrót w mojej sprawie. Dostałem zastrzyk gotówki (100zł) i kwota zsumowana wynosiła 550zł.
Obeebok wrote:Poza tym wcześniej byłeś zdecydowany na LWW, tyle że za droga Ci była
Obeebok wrote:Ernesta za to tak zatkałeś, że już nic nie mówi i pewnie się na ciebie obraził, że tak się produkował nt. Androida, a tu taki hedszot
Obeebok wrote:Tak czy siak gratuluję jedynego słusznego wyboru
Users browsing this forum: No registered users and 14 guests