Mati91 wrote:A ja polecam HTC CHA CHA!
Nie, dzięki. Już ktoś mnie wyręczył w wyjaśnieniu.
Ernest05 wrote:Dobra co do mojego czepiania się do daty założenia tematu, to w sumie trochę moja wina, bo nie znam obyczajów panujących na tym forum. Już się przyzwyczaiłem po ponad roku modowania na facp do czego innego.
Możesz mi nie wierzyć, ale ja też podobną sytuację kiedyś przeżyłem.

Ernest05 wrote:Dobra proponuję już zakończyć te sprzeczki i zaczekać na to co napisze autor tematu.
Nie mam co napisać.

Forum.android.com.pl nie oceniam, bo nie korzystam.
adam wrote:Nigdy nie atakuje pierwszy, to Ty zaatakowałeś pierwszy Adriana, czyli po części i mnie.
Support musi być!

Może dla niektórych co są niezadowoleni z wyboru przeze mnie Blade sytuacja, która mnie spotkała może być zadowalająca - Blade mogę dopiero kupić w poniedziałek, a tak to nie jest pewne.
Jutro jadę do centrum Warszawy i oblukam wszystkie okoliczne komisy.

Moim zainteresowaniem będzie się cieszył najprawdopodobniej jedynie LWW i Blade. Chyba, że macie coś jeszcze innego do dodania, to cały czas zapraszam. Oczywiście nie zapomnę o skorzystaniu z super okazji jaka może mi się nadarzyć w przypadku Defy, neo V...? Jeśli będzie w za***istym stanie (igła) to możeeeeeeee wezmę używany. Biorę 450zł.
[ Dodano: 17 sie 2012, o 19:19 ]Jestem po podróży po Warszawsko Śródmiejskich komisach. Był SE LWW za 380zł, wszystko fajnie, klapkę jak bym wymienił z tyłu to jak nowy.

Ale simlock orange... Nemo333 mi podpowiadał, żeby nie brać, bo tam bootloadera nie odblokuje i w ogóle jest jednym słowem "ch***wo". Zrobiłem sobie też hand-on ZTE Blade. Wynik? Bardziej mi się podoba LWW (i nawet wyświetlacz nie robi mi się taki mały w rękach). Jednak jego nie znajdę prędko, więc najprawdopodobniej zamawiam Blade.
Takich telefonów jak Neo V i motorola defy nawet na stanie nie mają.
[ Dodano: 21 sie 2012, o 16:55 ]Nastąpił duży przewrót w mojej sprawie. Dostałem zastrzyk gotówki (100zł) i kwota zsumowana wynosiła 550zł. LWW szukałem, nie znalazłem nowego. Neo V szukałem używanego - nie znalazłem. I wreszcie sobie przypomniałem, że starczy mi na Lumię 710.

Patrzę na allegro i z pośród mnóstwa ofert znalazłem ofertę nowej (z salonu Plusa) za 550zł. I wziąłem.
Temat, jak będę mieć czas, przejdzie remoncik. Pozdrawiam.