![;] ;]](http://nokiahacking.pl/images/smilies/yeah2.gif)
Do Fx instaluje się przeważnie po 20 wtyczek, dlatego nie powinno się wtedy psioczyć na jego wydajność.
Jak to nie ma wtyczek? Mam Chrome i wiem, że obsługuje takie coś jak wtyczkipawelooss wrote:Chrome jest szybszy z prostej przyczyny, że nie ma wtyczek
Agentix wrote:FF, który jest stabilniejszy i ma więcej przydatnych funkcji
Agentix wrote:Google Chrome jakoś ich mało ma
pawelooss wrote:Chrome jest szybszy z prostej przyczyny, że nie ma wtyczek, przez co jest chromy.
Do Fx instaluje się przeważnie po 20 wtyczek, dlatego nie powinno się wtedy psioczyć na jego wydajność.
jonny wrote:Ja nie mam problemów ze stabilnością chrome'a, lub z otwieraniem jakichkolwiek stron. Chyba macie po prostu pecha.
Wodnik Szuwarek wrote:A jak jest z Operą? Mam do niej obrzydzenie i nie chcę instalować
Tomi1134 wrote:Wyjątkiem są sytuacje, w których chrom się wiesza ;/
np. po długim surfowaniu po necie nie można załadować innych stron niż mieliśmy otwarte. (mam otwarte 3 karty, nh, spambox i google. I gdy otworzę nową kartę, strony się nie ładują, tak samo jest na już otwartych kartach, ale tam mogę klikać odnośniki i jakoś to leci )
Tomi1134 wrote:przy długim użytkowaniu flash playera (oglądanie filmu itp.) po prostu się zacina i wyskakuje komunikat, w którym jest napisane że dodatek plug-in nie odpowiada, no i wtedy trzeba nacisnąć żeby go wyłączyło bo się chrom zacznie crashować
Tomi1134 wrote:Trzecim bólem jest to że nie można pobierać plików z wrzuty (używając zrzuty itp.)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest