![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Gry komputerowe |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 31 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Gry komputerowe - w jakie gracie i jakie macie osiągnięcia? |
---|
![]() |
30 Aug 2013, o 14:16 |
xseejay91x ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wielkim miłośnikiem gier komputerowych nie jestem. Sporadycznie grywam w:
- Age of Empires 2 > lubię ogólnie całą serię, ale "dwójkę" najbardziej - Call of Duty 2 > świetny multiplayer - Heroes of Might and Magic III > genialna grywalność - Heroes of Might and Magic IV > genialna grywalność i ścieżka dźwiękowa - Tzar: Ciężar korony > stara, ale jara Dawniej: - Seria Need For Speed > od jakiegoś czasu jednak, konkretniej od starego Most Wanted'a moim zdaniem nie wydali żadnej ciekawszej części - Age of Mythology > jak Age of Empires, gra z duszą - Seria Deluxe Ski Jump > grywam sezonowo, bo dłuższa zabawa po prostu się nudzi - Hedgewars > wspaniały, darmowy klon Worms'ów zarówno pod Windowsa jak i Linuksa - polecam! - Syberia > nie tylko dla wielbicieli przygodówek, po prostu magiczna gra - Postal 2 > dla wielbicieli skrajnych emocji, chyba nie wymaga większego komentarza ![]() - Teeworlds > mała, dziecinna gierka, ale zabawy na prawdę sporo i graczy online również niemało Było jeszcze kilka tytułów, które zapadło mi w pamięć. Ale są to gry raczej znane, jak większość tych które wymieniłem wyżej i chyba nie ma sensu podawać ich pełnej listy... |
Last post |
![]() |
![]() |
1 Sep 2013, o 14:47 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hmm, w jakie gry ja grałem. Z serii Need for Speed: Hot Pursuit 2, Underground, Underground 2, Most Wanted, Carbon, chwilę grałem w Pro Street, World i Undercover. Po za tym Toca Race Driver 2, GTA San Andreas i SAMP, reszty nie pamiętam.
Z moich osiągnięć w grach ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
1 Sep 2013, o 15:39 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja obecnie mam zainstalowane:
Mass Effect Mass Effect 2 + DLC Mass Effect 3 + DLC Sim City 4 Rush Hour |
![]() |
![]() |
1 Sep 2013, o 16:36 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
w jakie gry ja grałem
cała seria gta, crysis, far cry, wiekszośc nfs tomb rider oby dwie cześci dead island F.E.A.R postal 2 cry of fear bf 3 bioshock call of duty sliping dogs pay day 2 euro track simulator aliens colonial marines resident evil 6 sims 2 last of us dead space 3 sniper ellite medal of honor mafia i mafia 2 tyle pamietam,ale napewno cos jeszcze było jak narazie w nic nie gram ![]() |
![]() |
![]() |
1 Sep 2013, o 17:37 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja gram aktualnie praktycznie tylko w Anno Online, a tak poza tym to na Windowsie:
GTS SA, STALKER cień czarnobyla, vBus, ETS 2, MM 2, Mafia, MoW W, jakiś Tom Clancy, Sniper Ghost Recorn (czy jakoś tak), Maszyna 2007 |
![]() |
![]() |
1 Sep 2013, o 18:17 |
Jencuś97 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Battlefield 3
Far Cry 3 League of Legends DotA 2 World of Tanks/Warplanes Prince of Persia McPixel |
![]() |
![]() |
1 Sep 2013, o 20:37 |
bombel201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja gram w pasjans, pasjans-pająk oraz sapera
![]() to są prawdziwie wciągające i za***iste gry ![]() |
![]() |
![]() |
21 Sep 2013, o 21:35 |
LubiaK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lola1357, tam samo jak ty także grywam w csa (może się kiedy zgramy
![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 21 września 2013, o 22:03 ] Jo cie prosza... ![]() Toż to kolejne spamkonto jakiegoś idioty, który nie zauważył, że wszystkie jego próby są na bieżąco kasowane. ![]() hehe spoko nie zauważyłem ![]() |
Last edited by LubiaK on 21 Sep 2013, o 22:13, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
14 Dec 2013, o 18:40 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Poziom Hard jest za łatwy już dla mnie ![]() |
![]() |
![]() |
15 Feb 2014, o 01:34 |
Vipe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Nie wiedziałem, gdzie wrzucić. kto lepszy? ![]() |
![]() |
![]() |
15 Feb 2014, o 01:46 |
Conrado967 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Od kiedy tylko miałem styczność z komputerami moja ulubioną grą było GTA. Seria ta strasznie mnie ujęła możliwościami i klimatem, a także jej czarnym humorem. Pierwszym GTA w które zagrałem było GTA III, które na początku nie doceniłem, bo cięło się u mnie jako cholera i grafika mnie nie zadowalała, a później dorwałem Vice City i to była miłość od pierwszego zagrania
![]() ![]() ![]() Generalnie serie GTA można podsumować: świetny klimat i fabuła, a do tego jeszcze lepszy soundtrack z genialnym humorem R* w dialogach ![]() Vice City -100% III- 93% San Andreas- 85% Poza tym teraz z rzadka gram także w Soldata, a raczej bardziej lamię, ale jak mi się uda to na koniec rundy nie będę ostatni w statach ![]() ![]() Pewnie sporo gier pominąłem, ale to tak z grubsza, bo i tak głównie w to co grałem to było GTA ![]() |
![]() |
![]() |
15 Feb 2014, o 08:37 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
15 Feb 2014, o 12:00 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eee tam, ta gra to popierdółka.
![]() Spróbujcie swoich sił w tej: http://terrycavanaghgames.com/maverickbird/ ![]() Mi już przeszło po 12 słupkach. ![]() |
![]() |
![]() |
15 Feb 2014, o 12:38 |
Hans ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss, 13 punktów, ale szkoda mojej klawiatury na to
![]() |
![]() |
![]() |
20 Feb 2014, o 19:52 |
Vipe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() #szkola [ Dodano: 20 lut 2014, o 18:52 ] day 2 ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 31 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Gry komputerowe |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)