To urządzenie będzie przez dłuższy czas towarzyszyć mi jako synonim badziewia. Nie ma się co oszukiwać, nie powinni tworzyć takich tebletów, chyba, że będą je sprzedawać za 200 zł. Musiałbym się długo zastanowić czy warto wydać 400 zł na taki sprzęt, i oczywiście nie chodzi o same gry, ale mniejsza.
Kumpel poprosił mnie o wgranie gier na tego złoma. Po przeczytaniu w internecie głównie negatywnych opinii przystąpiłem do testowania, najpierw poszły w ruch te bardziej zaawansowanie graficznie, zresztą to chyba jasne. Zaczęło się całkiem dobrze - Assassin's Creed Altair Chronicles zadziałało bez zająknięcia, ale później było już gorzej. Gry się kompletnie nie uruchamiały lub było widać tylko część grafik w czasie rozgrywki, a to uniemożliwiało zabawę. Przykładowo Avatar czy The Settlers niby się uruchomił, niby się wczytał poziom, ale był tylko biały ekran z niewielką ilością ciemnych punktów (niezoptymalizowana grafika), NOVA i Dungeon Hunter w ogóle darowały sobie uruchomienie - od razu FC po pobraniu danych.
Testowałem na pewno ponad 20 tytułów (nie tylko Gameloftu), często w różnych wersjach i poniżej to, co działało bez większych niedociągnięć, a niektóre wręcz idealnie. Oczywiście zdarzały się mniejsze lub większe problemy czy niedogodności (ucięte piksele, niewidoczne przyciski), ale co chyba najważniejsze, można cieszyć się grą. Oczywiście nie gwarantuję, że na jakimś poziomie nagle nie wywali do pulpitu.
Lista:
Same pliki APK, około 150 MB
- Code: Select all
Please Login or Register, to see this Content
Hasło: