Witam.
Siada mi najprawdopodobniej wyswietlacz.W piatek wieczorem wyskoczyl mi na wyswietlaczu jakis znak czarny na dole i w sobote znak sie jakby zaczal wydluzac tzn. pojawily sie teraz dwie dosyc dlugie kreski, ktore sa bardzo widoczne.Restart telefonu nie pomogl, ani zmiana softu, wiec to z pewnoscia musi byc wyswietlacz.Screen'a nie robilem z telefonu bo jezeli to wyswietlacz to na screen'ie nic nie bedzie widac tych kresek.
Teraz troche konkretniej otoz swoja 6500s kupilem w Play'u na abonament i gwarancji zostal mi prawie jeszcze rok i chcialem sie dopytac jakie papiery musze zaniesc do Play'a i czy musze zaniesc telefon do tego salonu gdzie kupowalem telefon czy moge do tego salonu, ktory mam najblizej?Poza tym chcialbym tez sie dowiedziec czy w Play'u daja telefony zastepcze i ile moze przewaznie trwac naprawa na gwarancji?Oczywiscie wgrywalem zmodyfikowane ppm-y, ale teraz wgralem czysty soft z contenem Play'a i czy moga wykryc, ze wgrywalem patche do telefonu i przez to uniewaznic gwarancje?
Pozdrawiam.
PS: jezeli zly dzial to z gory przepraszam.