Telefon jest prawie NOWY, na gwarancji. Używany był pół miesiąca przez kobietę na sprawdzenie posiada folie na wyświetlaczu i na klapce od baterii. Telefon nie nosi śladów używania. W zestawie ( Telefon, polska instrukcja, ładowarka, , kabel USB, oryginalna skórzana smycz SE, komplet dokumentów) + dodaje karte m2 512mb .
Dużą zaletą jest to że telefon kupiony był fabrycznie bez simlocka.
Jedynie malutką wadą jest to że nie ma słuchawek zostały zagubione i pudełko zostało troche zniszczone podczas transportu i bateria została troche porysowana podczas zdjęcia klapki ale za to dodaje drugą mocniejszą baterie o pojemności 1700 mAh. Tylko jest bardzo malutka wada telefonu ponieważ telefon wypadł mojej dziewczynie z kieszeni i chciałem zoabaczyć czy się nic nie uszkodziło. W telefonie zacina sie boczny guzik do robienia zdjęć ale to jest sprawa guzika ponieważ z jego guma odleciała i nie potrafiłem go znaleść ale wystarczy kupić nową klawiaturę to koszt ok.5zł. Przy skręcaniu obudowy zagubiłem jedna śrubkę i przez to przedni panel od czasu do czasu odejdzie ale to komplet srubek idzie kupic za symboliczną złotówkę. I wszysko bedzie ok Jeśli ktoś chce fotki real foto proszę pisać na gg to wyślę na e-mail
Please Login or Register, to see this Content
prawie nowa to chyba jest w nim tylko obudowa:Ddavvid wrote:Telefon jest prawie NOWY, na gwarancji. Używany był pół miesiąca przez kobietę na sprawdzenie posiada folie na wyświetlaczu i na klapce od baterii.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests