![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Wybór telefonu |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 5 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Propozycje] htc mteor dylemat |
---|
![]() |
8 Sep 2010, o 14:09 |
espresso ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
witam!
mam mały dylemat z zakupem telefonu jakim jest htc mteor na platformie Windows mobile,jest on wizualnie w stanie bardzo dobrym bez żadnych rys i był ogólnie mało używany. cenę jaką mi zaproponowano aby go nabyć wynosi 200zł z ładowarką więc pytam się Was drodzy forumowicze czy warto? dodam że telefonik bardzo ciekawy pod względem software Jak jest do niego z modyfikacjami czy da się coś zrobić w nim pod tym względem? nigdy nie miałem telefonu z WM więc proszę o waszą poradę. |
Last post |
![]() |
![]() |
8 Sep 2010, o 19:26 |
Obeebok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Z WM można zrobić wszystko. Mniej więcej jak z Windowsem na kompa. Jak lubisz zabawę, to polecam.
|
![]() |
![]() |
8 Sep 2010, o 19:40 |
walkmanowiec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Obeebok wrote: Z WM można zrobić wszystko. Wszystko to nic ![]() ![]() Co do mojej subiektywnej oceny to telefon jest brzydki z przodu ![]() |
![]() |
![]() |
8 Sep 2010, o 20:29 |
Obeebok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przyjrzałem się teraz bliżej tej słuchawce. Myślę, że z wydajnością nie będzie najgorzej. Sam mam HTC Elf, który jest o 100MHz wolnieszy od tego MTeoRa i śmiga mi na nim Windows 6.5. Nie działa wszystko płynnie, ale ujdzie w tłoku, więc na tym Twoim wynalazku też powinno pójść bez problemu, z tym że nie wiem jak to jest ze wsparciem dla telefonów bez dotyku. Musiałbyś to gdzieś obczaić. Co do ceny, to ja dałbym max 150zł za takie coś. Za 200 można już kupić sporo lepszy telefon z wi-fi, lepszym aparatem itd.
|
![]() |
![]() |
11 Sep 2010, o 15:35 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HTC-tak
MTeoR- nie! On nie ma dotyku więc ma WM Smartphone na który nie ma żadnej navi, większości programów które są na dotyki. Co prawda można zainstalować wirtualną mysz ale to nie jest używanie z tym. WM Smartphone bardziej jak dla mnie nadaje się na drugi telefon, jako dodatek do WM Pro, dla tych co potrzebują win mob zawsze ze sobą ale PDA z dotykiem są za duże ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 5 posts ] Previous topic | Next topic |
|