Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Mam zamiar kupić telefon do 1500zł-1700zł. Propozycje HTC Desire HTC HERO N900 Melistone N97 czy inne propozycje... ważne żeby można było pobierać aplikacje różne żeby nie zunidził sie fon, ma być dużo opcji itd..
Pomogłem daj An unexpected error occurred press CTRL+F4
A Iphone 3GS? A tak poza tym brał bym telefona z androidem, któregoś z HTC
Podstawówka rozumiem.. HTC Hero nie ma androida ? Iphone 3GS za 1500 zł żarty se robisz ? Chcę z polski orgynalny ze sklepu internetowego ... po za tym iphone 3gs nie przemawia do mnie
Pro8850, Nie powiedziałem, że Hero ma androida (czytanie ze zrozumieniem) napisałęm, że wziąłbym na twoim miesjcu telefon z adndroidem, (lub) któryś z HTC, A możesz kupić Nowego Iphona 3GS ale 8 GB
Tak się zastanawiam dlaczego chcesz tak tego Hero, przecież Desire jest sprzętowo 2 razy lepszy. A co do tego HD2, gdyby Ci zależało tylko na dużym ekranie. Android to bardziej przyszłościowy system niż WM.
Kuźwa!!! Budżet spadł ! tel. do 1000 zł max potrzebuje !! Leśny za tą aukcje leci +.. Propozycje jakieś typu desiere..? do 1000 max japie\=ole... przecież 5310 nie puszcze za 500 zł. więc do 1000 max
[ Dodano: 13 sie 2010, o 13:06 ] Słucahajcie TYLKO dotyk nokia i htc ew.samsung do 900-1000 zl
No to przesyłka pobraniowa i tyle. Rozejrzyj się za TG01 (wiem miała być nokia albo HTC), telefon nie jest idealny ale ma duży ekran. Ludzie mają problemy z odklejającą się warstwą dotykową. Na szczęście mnie to omija na razie