"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
Sense Style by Pizero jednak bardziej przypadło mi do gustu. Jedyne co tu fajnie jest wymyślone, to górna belka Naprawdę jakby to skopiować do Sense od Pizero to byłby idealny motyw
Google Pixel 8 Pro|PC: AMD Ryzen™ 5 5600 6x3,5GHz, 32GB DDR4 RAM, PowerColor Radeon RX 6800 XT Red Dragon OC 16GB GDDR6, SSD 2TB Patche mojego autorstwa: [5310XM] S40 Belle|[6300] S40 Belle|[5300XM] Anna OS|[5300XM] 6th ed|[6300] 6th Edition Zapraszam na mojego bloga o modelach rajdowych⇒RajdowaKolekcja.pl | Podobają Ci się moje patche, uploady? Pomogłem? Kliknij na zachętę ; ) | 3100 > 5140i > 5310XM > N70 > E65 > E66 > C5-00 > Xperia S > Galaxy SIII > Redmi Note 4X > Redmi Note 8T > Pixel 4a (5G) > Pixel 7 > Pixel 8 Pro
motyw bardzo ładny można ustawić własna tapetę i nie kłóci się ona z motywem.mnie tylko trochę wkurzają te ikonki bo tak jak wchodzimy do memu i wiadomości to przy tych skrzynkach tak jak odbiorcza jest ikonka z koperta a pod spodem chińskie krzaczki ale nif baterii i zasięgu genial.jeszcze nie widziałem czegoś takiego w innym motywie.
Last edited by bombel201 on 23 Sep 2012, o 21:44, edited 1 time in total.
Motyw naprawde udany Ikonki w menu oraz w górnej belce na wysoki + jedyne co mam do zarzucenia to znaczy spadek prędkości systemu... strasznie muli przy aktywnym motywie HTC V3