h***ek wrote: Xperia mi się przydaje do czegoś... Odnoszę wrażenie, że posiadam ją tylko dla lansu
Mylisz się, z x8 nie masz lansu
, gdybyś miał jakiego innego smartfona za blisko 2000zł to może i dla lansu, a tak to te x8 to zwykły fon 
h***ek wrote: Xperia mi się przydaje do czegoś... Odnoszę wrażenie, że posiadam ją tylko dla lansu
, gdybyś miał jakiego innego smartfona za blisko 2000zł to może i dla lansu, a tak to te x8 to zwykły fon 

IuDeX wrote: iPhone!
Albo niekiedy idąc ulicą albo jadąc autobusem ktoś do mnie dzwoni, a pod telefonem używam słuchawek bez mikrofonu, a jak są podłączone i ktoś dzwoni, to nie słychać sygnału połączenia z buzzera, tylko w słuchawkach jest, no i nagle odbieram taki telefon, patrzę w telefon i rozmawiam z kimś, to się wydaje nie dość, że głupie to ludzie pomyślą, że ja jakiś upośledzony albo szpaner po prostu.

_NeedSpeed_ wrote:Aparat przydaje się przy okazji aby coś zapamiętać, na pamiątkę fotę strzelić.

boczkens wrote:5Mpx i więcej
PC: Intel Core 2 CPU 4400 2x2GHz , nVidia GeForce 7300GS 256MB, 1GB RAM DDR2, HDD 250GB

<<Hardstyle Is My Religon!>> NIE pomagam na GG!!!

i właśnie dlatego wybrałem Samsunga s5230 star bo ma on wi fi i wszystkie funkcje które wykorzystuje , czasami myślałem o tele z andro ale avila mi pasuje bo wykorzystuje jej wszystkie możliwości a andro bym nie wykorzystał . A co do telefonów starych no to nie wrócił bym do tego gdyż życie było by nudne 

Też przydatny jest widget z pogodą. Zdjęcie też tym nawet niezłe zrobi. Z Wi-Fi rzadko korzystam bo mam 7 giga pakietu
Jedyna rzecz, która jest wkurzająca w tych bardziej wypasionych telefonach to bateria
Przy moim użytkowaniu wytrzyma max 2 dni a nokia wytrzymywała bez problemu tydzień.

:D

import appuifw
appuifw.app.title = u"zibi305"
appuifw.app.body = appuifw.Text(u"I love NokiaHacking.pl")

, 6300, 6230i, 9210, 3100, 3310, 6610i, 6021, 6810, 3410, 5510, 6510. SE: C702, K300i. Motorola : V3. Siemens: A52, M35, ME 45.

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests