![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 3 of 3 [ 43 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Propozycja] Ignorowanie tematów/działów |
---|
![]() |
23 Nov 2010, o 23:58 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jackson, S40 to chluba forum, nasz target.
![]() ![]() Jackson wrote: I czy jest możliwe połączenie tylu działów w jeden odnośnik? Pewnie, że nad tym myślałem, ale ciężko by to było... |
Last post |
![]() |
![]() |
4 Dec 2010, o 11:17 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie można by całego Hyde Park dodać do ignorowanych działów? Przykro mi, ale mało mnie interesujące te durne zabawy, czy te inny ankiety typu "co wybrać - kota czy psa". Jestem za dodaniem całego HP do szybkiego ignorowania działów.
|
![]() |
![]() |
4 Dec 2010, o 11:31 |
Agentix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Popieram kurupta
Mnie na przykład nie interesuje dział Zabawy... |
![]() |
![]() |
4 Dec 2010, o 11:35 |
Aero12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jackson,równie dobrze można się trochę poprzyglądać S40'tkom i upać ważne pliki dla nich
![]() Wkońcu S40 to ok.30% naszego forum ![]() A jest możliwe ignorowanie działu Symbian ? Ja nigdy nie miałem Symbka w ręku to wiecie.. |
![]() |
![]() |
4 Dec 2010, o 19:49 |
Agentix wrote: Mnie na przykład nie interesuje dział Zabawy... Najpierw sprawdzać, potem pisać, by nie palnąć głupoty... ![]() Quote: >> Download • Zabawy • Bazar |
![]() |
![]() |
1 Mar 2011, o 13:24 |
JimmyBlack ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dajcie znać, kiedy w końcu wejdzie ignorowanie tematów, to zacznę wpadać częściej. Teraz nie bardzo mam czas, żeby wyszukać temat, w którym jestem w stanie powiedzieć coś nowego. Oznaczanie jako przeczytane nie bardzo rozwiązuje problem.
|
![]() |
![]() |
1 Mar 2011, o 14:42 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Wodnik Szuwarek, nie wiem, po co wygasiłeś któryś post z linkami. Myślę, że to był ten temat: http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... #p11422055 Ale niedobry jest fragment: Quote: what about search? will the result show some hidden forums that user didnt want to see? Quote: Does it affect the display for each user on the Active Topics page (e.g. search.php?search_id=active_topics) and View New/Your Posts? + Quote: No, it only affects places that use the display_forums() function i.e. index.php and viewforum.php. Czyli nic z tego, to tylko ukryłoby działy z głównej, a nie z wyników searcha... Jest jakiś nowy na ignorowanie tylko tematów. http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=2104240 [ Dodano: 1 mar 2011, o 13:06 ] Na ignorowanie działów nie ma nic nowego, oprócz tego wyżej, czyli ukrywanie działów na stronie głównej, a w nowych/nieprzeczytanych i tak będą ![]() [ Dodano: 1 mar 2011, o 13:32 ] Myślę że już czas na vbulletin, tam jest wszystko w standardzie. Trzeba testowo sprawdzić jak będzie wyglądała konwersja. [ Dodano: 1 mar 2011, o 13:38 ] Tylko minusem jest cena 195$ ![]() [ Dodano: 1 mar 2011, o 13:42 ] No ale jak chce się mieć dobry i bardzo funkcjonalny skrypt, to trzeba zapłacić. Na duże fora jest idealny VB, bo na małe wystarczy phpbb2/3. |
![]() |
![]() |
1 Mar 2011, o 16:56 |
JimmyBlack, na żadnym forum phpBB3 nie będzie. Trudno. Zrobiłem, co mogłem. Na FN nie ma nawet tyle.
![]() Wodnik Szuwarek, sztuka dla sztuki. Nie po to uczyłem się modować phpBB2 i 3, by je porzucać, jak dobrze działa. ![]() |
![]() |
![]() |
1 Mar 2011, o 17:00 |
Ale ignorowanie tematów możesz zrobić, bo jest działający mod http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=2104240
Wprawdzie to nie działy, ale zawsze coś. |
![]() |
![]() |
1 Mar 2011, o 17:03 |
A co Ci dadzą tematy?
![]() |
![]() |
![]() |
1 Mar 2011, o 17:07 |
Jak odhaczyć? Chce je właśnie ignorować i praktycznie HP będzie z głowy. Zostaje Download, ale tym modem nic się nie da zrobić.
[ Dodano: 1 mar 2011, o 16:07 ] Nie chcę w kółko wchodzić i oznaczać działy jako przeczytane. |
![]() |
![]() |
1 Mar 2011, o 17:13 |
Działy chętnie bym dodał, ale w tym przypadku w bazie danych tworzy się siatka: ilość userów x ilość tematów = trochę dużo danych.
![]() |
![]() |
![]() |
1 Mar 2011, o 17:16 |
Co z tego. Na innych forach jest i nikt nie narzeka. Lepiej usuń inne niepotrzebne głupoty ze skryptu.
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 1 marca 2011, o 19:10 ] Dobra, dopisałem to do swojej todolist. W wolnej chwili postaram się machnąć. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Page 3 of 3 [ 43 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)