22 czerwca jest koniec roku szkolnego, ja proponuję pierwszy poniedziałek po zakończeniu czyli 27 albo weekend czyli 25 albo 26. Co wy na to? Bo widzę że lipiec odpada, sierpień to raczej też bo pewnie też pojadą na wakacje niektórzy. Zaaktualizowałem listę w pierwszym poście, jak kogoś nie ma to się przypomnijcie.
No to trochę ludzi reflektuje nasze spotkanie co jest świetną informacją . Czytając wcześniejsze posty zauważyłem, że przejmujecie się tym, że będą pełnoletni i nie letni, uwierzcie nie stanowi to żadnego problemu na I spotkaniu pełnoletni kupili sobie po piwku a młodzi po napoju gazowanym ( tego akurat nie pamiętam co pili ) i było wszystko ok. Druga kwestia ile kosztuje bilet i jaki czas się jedzie w tym przypadku zapraszam na www.pkp.pl tam jest rozkład jak i również można zobaczyć ile zapłacicie za bilet do kato. Trzecia i ostatnia kwestia każdy z Was mówi : szkoda że nie u mnie bo do kato mam daleko tak jak nemo powiedział każdy z was może zorganizować swoje własne spotkanie forumowe i tutaj nie ma żadnego problemu na spotkanie fanów forum NH nie jest wymagane żadne pozwolenie. No chyba że chcecie zrobić paradę to już inna kwestia
Przed zakończeniem roku szkolnego można by się spotkać bo po zakończeniu (np. ja jade zawieść papiery ) tak wiec ... Jeśli meeting bedzie w godzinach ''pod wieczór'' to chętnie wbije A spotkanie bym preferował w jakieś ''kawiarni''
LG P500 (Swift Plus) Android 4.0.4 ,Karta pamięci 8GB
nieeee, sobota odpada. dni Będzina, Wyścigi na 1/4 mili na 3 maja w Sc i drifty pod makro i do tego koleżanka do mnie przyjeżdza... Ale jak chcecie to możecie tutaj wpaść i se pójdziemy na dni będzina i popatrzeć na wozidła
hoppek, dokładnie tak, po następne jak sprawa spotkania wygląda ja mam powoli naukę więc najlepiej zorganizować jakąś sobotę wieczorkiem ' I mam taką prośbę jak chcecie pisać o WSK ( Wiejskim sprzęcie kaskaderskim ) to załóżcie inny temat. tutaj piszemy o sprawach spotkania żeby była jasność