![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Operatorzy GSM » Grupa Plus |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 19 posts ] Go to page Previous 1, 2 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Ile transferu bierze YT? |
---|
![]() |
19 Dec 2009, o 23:43 |
janeksroka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Akurat informacja o darmowym YT w plusie zawsze była na ich stronie na która wchodziło się przez telefon. Na chwilę obecną takiej informacji nie ma.
Mój kuzyn miał taki przypadek że miał pakiet 25MB i około 40zł na koncie(w 36i6) wiec postanowił wejść na YT na telefonie i jak skończył (tu akurat nie wiem ile oglądnął ale max 10minut) to poakietu mu wogóle nie zjadło a na koncie zostało mu 11GR!!!! Czym to może być spowodowane?? |
Last post |
![]() |
![]() |
20 Dec 2009, o 03:03 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Złym wyborem punktu dostępu, tak myślę
|
![]() |
![]() |
21 Dec 2009, o 20:22 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
michero, nie, bo zawszę jak kupuje pakiet to przychodzi SMS z potwierdzeniem i stanem i od razu wchodzę na neta bez żadnych punktów dostępu i normalnie z pakietu ściąga.
|
![]() |
![]() |
22 Dec 2009, o 00:51 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Powiem ci jak to wygląda u mnie w e51. Wchodzę w operę mini, wybieram punkt dostępu internet, czyli taki, żeby pobierało mi z pakietu. Wchodzę na youtube, wybieram jakiś filmik. Jak wiemy, opera mini sama w sobie nie odtwarza filmów. Więc u mnie otwiera się real player i w nim uruchamia się film. Tylko real player przy połączeniu nie pyta o punkt dostępu, ma to już ustawione w opcjach. Więc tu może być problem
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 19 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Operatorzy GSM » Grupa Plus |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)