Witam !
Co o tym sądzicie ? Przy tym napisie na dole stopki, że by nawiasie było napisane ile osób jest dostępnych na czacie. Ja sądzę, że to dobry pomysł.
Pozdro

.

Nie widzę przez ściany i nie umiem pleść wiklinowych koszyków! |||| Nokia Connecting People! Forever! ![]() Motorola V.2288 -> Ericsson A2618s / A2628s -> Nokia 3410 / 3510i -> 6020 -> 3110c -> E51 -> Nokia E52 ![]() | ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ |

Bo połączenie tego AJAX Chata z phpBB3 nie jest zbyt popularnym rozwiązaniem - mało tego, na żadnym forum jeszcze go nie spotkałem. Sam musiałem trochę przystosować skrypt Chata do forum, żeby było bardziej spójnie. Niemniej jednak czekamy. Ogólnie super, że próbujesz coś załatwiać na własną rękę, to świadczy o Tobie jak najlepiej! 
Nie widzę przez ściany i nie umiem pleść wiklinowych koszyków! |||| Nokia Connecting People! Forever! ![]() Motorola V.2288 -> Ericsson A2618s / A2628s -> Nokia 3410 / 3510i -> 6020 -> 3110c -> E51 -> Nokia E52 ![]() | ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ |

Return to Ogłoszenia & Propozycje
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests