Navia wrote:A jak się łączysz z netem?
i poprzez Wifi i poprzez GSM, w obu przypadkach się nie łączy.
żeby była jasność, Internet mi działa - przeglądarka i inne aplikacje jak facebook czy youtube... (zresztą już o tym pisałem wcześniej)
Navia wrote:A jak się łączysz z netem?
Nigdy nie korzystałem z Viber poprzez GSM więc tu się nie wypowiem ale wydaje mi się że on chce korzystać tylko po WIFI. Myślę że gdybyś usunął punkty dostępowe dla GSM i gdy Viber chce łączyć się z netem wybrał swoje WIFI , może w końcu byś otrzymał kod. A jak już zadziała znów ustalił punkty dostępowe dla GSM .wasky04 wrote:i poprzez Wifi i poprzez GSM,
Pobierz Nokia Software Updater i zrób aktualizację oprogramowania.wasky04 wrote:ie mogę dokonać aktualizacji softu poprzez Nokia Suite.
Aby pozbyć się śmieci wystarczy zrobić hard reset a później zrobić aktualizację przez NSU.HitFan wrote:Jeżeli chce się pozbyć śmieci po aplikacjach to NSU nic nie da.
Czyści również aplikacje jakie zainstalowane były dodatkowo. Czyści dane prywatne jak SMS, zdjęcia itp.wasky04 wrote:Hard Reset to chyba tylko powrót do ustawień fabrycznych całego telefonu, prawda?
wasky04 wrote:Refurbish to format telefonu ? jeżeli tak to trochę się obawiam, że coś pójdzie nie tak i telefon kompletnie przestanie działać. czy to jest możliwe?
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests