![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Komputery » Hardware |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 26 posts ] Go to page Previous 1, 2 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Instalacja Windowsa Xp na starym komputerze?? |
---|
![]() |
26 Jan 2012, o 18:51 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hehe.Mam już teraz na 100% ostatnie pytanie
![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
26 Jan 2012, o 19:05 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jakoś nigdy nie bawiłem się w programy do lepszej pracy kompa, czasem usuwam pliki temp CCleanerem i tyle, jakoś windows mi zwykle zwalniał po takich programach. a jak nic nie robisz, nie grzebiesz w systemie to ci nie zwolni znacznie.
|
![]() |
![]() |
26 Jan 2012, o 19:10 |
Kiciock ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Nie instaluj żadnego antywirusa.
2. Wyłącz zbędne usługi - o tym poczytaj w google 3. Wyłącz przywracanie systemu 4. Unikaj syfu przyśpieszającego system Tyle ode mnie ![]() |
![]() |
![]() |
26 Jan 2012, o 19:21 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zibi305 wrote: Miałem windows na 1.34GHZ i 256 Mb ramu . Patrz niżej. ![]() nemo333 wrote: XP chodził nawet na 1GHz proca i 256 MB RAMu Możesz zaktualizować informację na jakim kompie pójdzie XP (poniżej config mojego pierwszego kompa tj. 11 lat do tyłu): Duron 750 MHz 64Mb Ram Grafiki nie pamiętam, ale RTCW ciągnał elegancko. Dysk 20 GB. Jak ma służyć do pracy biurowej to sr** na antywira. Co do przeglądarki, to wybierz taką, która pochłania jak najmniej RAM-u, bo wtedy może się cały system przycinać. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
26 Jan 2012, o 20:30 |
miałem do wyboru Xp lub Viste ale jak wiadomo Vista ma swoje humory dlatego wole zainstalować Xp-ka
![]() |
![]() |
![]() |
26 Jan 2012, o 22:32 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja na 701MHz i 192MB RAM i grafie GeForce 3 miałem XP Proffesional SP2 normalnego (nie odchudzanego)
|
![]() |
![]() |
26 Jan 2012, o 23:19 |
Kiciock ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
XP to ja miałem dawno temu na pentium III 300Mhz i 128MB RAM, a grafika Ati 3MB
![]() |
![]() |
![]() |
26 Jan 2012, o 23:48 |
Obeebok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeśli chodzi o darmowe antywirusy do takich starych złomów, to nie radzę instalować ani Avasta ani AVG. Komputer będzie działał jak Commodore
![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 26 stycznia 2012, o 23:38 ] A chociaż działa jakoś skutecznie czy to ciągle pre-alpha? ![]() |
![]() |
![]() |
27 Jan 2012, o 17:21 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
27 Jan 2012, o 17:46 |
A więc komputer od wczoraj już działa normalnie.Antywirusa to wybrałem AVG i działa on dobrze i nie zacina on komputera.Przeglądarka Mozilla, bo Opera to co drugą stronę nie chciała otworzyć.Pierwsze prace są już pisane na nim i bardzo dobrze działa.Dzięki za pomoc koledzy
![]() |
![]() |
![]() |
30 Jan 2012, o 03:49 |
Obeebok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Obeebok wrote: A chociaż działa jakoś skutecznie czy to ciągle pre-alpha? ![]() Wersja już finalna. Jakieś testy czytałem to wykrywalność ma mniejszą niż Avast czy AVG, bo na poziomie 95%. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 26 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
Board index » Hyde Park » Komputery » Hardware |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)