pavixion wrote:a 20 mb na telefon to dużo jest ?? czy tyle co i nic ?
Zależy jak często chcesz korzystać z mobilnego internetu i czy lub w jakiej jakości mają być wyświetlane grafiki na stronach. Osobiście niezbyt często korzystam z mobilnego neta, mi pakiet 25 MB na miesiąc w Plusie wystarcza. Na Twoim miejscu zamówiłbym pierw jakiś mniejszy i korzystał z mobilnej sieci kiedy tylko chcesz. Dopiero później w razie potrzeby przerzuciłbym się na większy pakiet.
Last edited by jojo87 on 25 May 2010, o 00:54, edited 1 time in total.
Jeżeli kupisz pakiet to ściąga ci dane z pakietu, a nie kasę z konta. I jak napisał jojo87, zależy jak byś korzystał z tego internetu w telefonie. Ale myślę, że 20mb spokojnie starczy. Kup, poużywaj to zobaczysz;)
ORANGE FREE na internet jest najlepsze z wszystkich sieci, nie dosyć, że za każde 100kb płaci się 1gr, to za doładowanie konta za 50PLN, mam teraz do wykorzystania około 3GB transferu, więc nic innego nie robię tylko siedzę na necie w szkole
TOSHIBA Satellite A500 1-C0 Intel Core 2 Duo 2.2 GHz, 4GB RAM DDR3, nVidia Geforce GT230m 1GB Windows 7 Home Premium 64bitSamsung Galaxy ACE & Nokia 5530XM