![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Wybór telefonu |
Previous topic | Next topic Page 1 of 4 [ 49 posts ] Go to page 1, 2, 3, 4 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Porównanie] iPhone 4 |
---|
![]() |
18 Dec 2012, o 15:44 |
asot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam
![]() Odwiedzając dzisiaj sklep z telefonami i pytając się o Nokię X6. X7 i N8 powiedziano mi, że jeśli chcę coś głównie do muzyki, dzwonienia i pisania sms-ów to iPhone 4 bądź 4s będzie dobrym rozwiązaniem. Jako, że 4s kosztuje zbyt dużo to zostaje 4. Narzeczona powiedziała mi, że jeśli chce iPhone to da 1700 zł za 4 nową niż jak to określiła "gówno" za 1200 zł. Poleci ktoś z Was ten telefon? |
Last post |
![]() |
![]() |
18 Dec 2012, o 16:05 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na Allegro kupisz nówkę 4S za 1500-1700zł.
|
![]() |
![]() |
18 Dec 2012, o 18:49 |
Ryan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W Niedziele zakupiłem Sony Xperia S za 1500zł. Muzyka gra rewelacyjnie na słuchawkach,aparat też robi swoje.Jak chcesz mogę Tobie na PW napisać swoje odczucia na temat tego telefonu.Bardziej polecam Tobie właśnie ten model.
|
![]() |
![]() |
18 Dec 2012, o 19:00 |
Za bardzo nie lubię telefonów na Androidzie...
|
![]() |
![]() |
18 Dec 2012, o 19:38 |
jonny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dla tych wymagań iPhone nada się idealnie, a jaki to już tylko zależy od Ciebie.
Jedynym słusznym sklepem do kupowania iP jest Apple Online Store, ale jeśli chciałbyś kupować na allegro, to musisz być dwukrotnie bardziej ostrożnym, niż w przypadku innych produktów. Oszustów na pęczki. ![]() |
![]() |
![]() |
18 Dec 2012, o 19:46 |
LubiaK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
18 Dec 2012, o 20:05 |
Na allegro nie kupuję bo wiem, że tam oszustów nie brakuje
![]() |
![]() |
![]() |
18 Dec 2012, o 22:26 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oszust z iPhonami jest jeden i ma kilkanaście kont, ale wcale nie kryje się z tym, że wysyła podróbki prosto z Chin. Wystarczy czytać komentarze.
|
![]() |
![]() |
19 Dec 2012, o 17:26 |
Nie chodzi mi o jakiegoś oszusta sprzedającego iPhone'a z Chin, ale ogólnie o sprzedających. Chyba nie myślisz, że jest tylko jeden oszust? Sam gdy kupowałem 4S, to przy odbiorze osobistym koleś dawał mi "czwórkę", oczywiście z myślą, że nie odróżnię. Miał pozytywne komentarze.
|
![]() |
![]() |
19 Dec 2012, o 17:32 |
Zna ktoś stronę z aplikacjami na iPhone? Tylko proszę nie wstawiać linków do płatnych i takich co nie ma opisu aplikacji. Z góry dziękuję
![]() |
![]() |
![]() |
19 Dec 2012, o 17:36 |
Zna, ale chyba jesteś świadomy, że bez Jailbreaku nic nie zainstalujesz spoza App Store, a teraz takie promocje, że aż żal tego nie robić. ;P
|
![]() |
![]() |
19 Dec 2012, o 17:41 |
Będę miał nowego 4S i ubolewam trochę. Przez zrobienie Jailbreaku można stracić gwarancję, a co do linków to mogę prosić?
|
![]() |
![]() |
19 Dec 2012, o 17:54 |
Pandaapp.com, forum.mobilism.org, ale jeżeli będziesz miał już iOS 6.0, to i tak nic nie zrobisz.
Ja nie mogę pojąć dlaczego ktoś nei chce ściągać aplikacji z wygodnego App Store, tylko bawi się w jaibreaka i tym samym ryzykuje niestabilność swojego iPhone'a. Jeszcze po jakimś czasie to zrozumiem, w końcu chęć wypróbowania motywów, hacków etc., ale od razu po zakupie? ![]() |
![]() |
![]() |
20 Dec 2012, o 16:19 |
Po dostaniu iPhone będę cieszył się faktem, że go mam i używał go w takim stanie jakim jest. Później dopiero zobaczę co i jak w oryginale działa
![]() [ Dodano: 20 gru 2012, o 15:19 ] Słyszałem od kilku osób, że kupując iPhone on jest prawie goły w środku i trzeba samemu sobie wgrywać programy. Jeszcze ktoś mówił, że korektory dźwięku trzeba wgrywać, a inni twierdzą, że iPhone gra naprawdę głośno i dobrze. Powie mi ktoś jak to jest z tym sprzętem? Nigdy nie używałem go więc nie wiem co i jak ![]() |
![]() |
![]() |
20 Dec 2012, o 17:36 |
IMHO głośno i dobrze.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2, 3, 4 Next Page 1 of 4 [ 49 posts ] Previous topic | Next topic |
|