![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Wybór telefonu |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 32 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[<1300] iPhone 5? |
---|
![]() |
30 Jan 2015, o 12:36 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Z1 GPU: Adreno 330 @450 MHz
Z2 GPU: Adreno 330 @578 MHz Specjalnie pomijasz matrycę IPS w każdym poście czy jak? ;p Dobrze wiemy, że jest kolosalna różnica między TFT, a IPS TFT. ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
30 Jan 2015, o 12:41 |
bombel201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
obrazu z2 nie widzialem, ale z1 slabo wypada jesli chodzi o kolory
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
30 Jan 2015, o 12:52 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
z2 spoko. ale zaślepka USB na pół długości telefonu to mega porażka. Dlatego dock to dla mnie konieczność.
filmy w 4k miodzio, aż mi komputer muli jak chce na nim obejrzeć jakiś filmik ![]() nie żałuję, ale już czekam na Z5 - ten już pewnie bedzie w stanie lodzika zrobić ![]() |
![]() |
![]() |
30 Jan 2015, o 15:17 |
davvid wrote: zaślepka USB na pół długości telefonu Bez przesady. Jest długa, ale nie na pół telefonu, poza tym idzie przywyknąć. |
![]() |
![]() |
30 Jan 2015, o 16:02 |
Obeebok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: PS: Co tak w zeszłym roku mało pisałeś? Nie miał kto komorników bronić. A nie wiem. Musiałem nie zauważyć ![]() A żeby nie było, że nic nie wnoszę, napisze: iphone to gówno, kupuj psychotropy ![]() Albo inaczej, bo jeszcze będzie, że podżegam do przestępstwa: nie myślałaś, że inwestycja w narko jest korzystniejsza? ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 30 stycznia 2015, o 15:42 ] O lol, polecasz z własnego doświadczenia? ![]() [ Komentarz dodany przez: emberdo: 30 stycznia 2015, o 15:48 ] Mieszanie dragów w wybór telefonu. ![]() |
![]() |
![]() |
30 Jan 2015, o 16:59 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Xperia Z2 jest świetnym telefonem, ale szczerze polecam Xperie Z3 Compact! Świetny smartfon! W wielu rankingach najlepszy telefon ubiegłego roku
![]() |
![]() |
![]() |
30 Jan 2015, o 17:26 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
w cenie do 1.5 chyba bym tylko oneplus one kupił
|
![]() |
![]() |
30 Jan 2015, o 17:27 |
nanoSim, 720p, słabsza bateria, 2GB ramu. Eee, nadal wybrałbym Z2.
Tak Krzychu, dać za telefon 1.5k i nie mieć żadnego wsparcia technicznego. Gwarancja w tym przypadku to fikcja. |
![]() |
![]() |
30 Jan 2015, o 17:38 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Z3C tylko 2GB w porównaniu do Z2 z 3GB
|
![]() |
![]() |
30 Jan 2015, o 17:46 |
Co wy z tym ramem tak walczyccie... Mam 1 gb i szczerze? Lagow nie widac. Odtwarzacz i przegladrke mozna miec wlaczone jednoczesnie i sie nie sypie, a Wam dalej malo...
|
![]() |
![]() |
30 Jan 2015, o 17:51 |
Wiesz dlaczego kupiłem telefon z 2GB ramu? Bo mogę. Podobnie jest w tym przypadku.
|
![]() |
![]() |
30 Jan 2015, o 17:53 |
boczkens wrote: Wiesz dlaczego kupiłem telefon z 2GB ramu? Bo mogę. Podobnie jest w tym przypadku. padlem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
30 Jan 2015, o 18:24 |
emberdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Dlaczego iPhone? Nie miałam nigdy telefonu z iOS, a ciekawi mnie, jak on się sprawdza. Nie przeszkadza mi to, że system jest zamknięty. Obecnie na SGN2 mam jedynie roota i stockowy rom, używam tylko Chrome, Messegera, czasami GG.
Dlaczego tyle pamięci RAM? Nemo pytał o to samo. ![]() Kurde, tak piszecie o tym wyświetlaczu... Chyba będę musiała się przejść po sklepach z RTV i pomacać te telefony. A Note 3 vs. Xperia Z2? Z góry mówię, że nie przeszkadza mi moc aplikacji od Samsunga. Wykonanie też nie. No i rysik bardzo dobra rzecz, może mi go brakować w Xperii czy iP5. ![]() |
![]() |
![]() |
30 Jan 2015, o 21:03 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bombel201 wrote: Co wy z tym ramem tak walczyccie... Mam 1 gb i szczerze? Lagow nie widac. Odtwarzacz i przegladrke mozna miec wlaczone jednoczesnie i sie nie sypie, a Wam dalej malo... Tez mam 1 i działa bez problemu. ale jak mam mieć za tą samą cenę więcej przy reszcie identycznej to czemu nie? Co do tematu Z2 jest genialna. naprawdę dobrze wykonany smartfon ![]() |
![]() |
![]() |
30 Jan 2015, o 21:06 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miałem iPhona 5c, 5s i 4 cale jest naprawdę kaleczne... na tej małej klawiaturze pisze się fatalnie, internety przegląda się słabo - mimo, że ekran w iPhone jest świetny. A najbardziej wkurza mnie przesyłanie plików przez USB - byłby dysk wymienny byłoby ok, ale ten iTunes to porażka... do tego ta bateria... w nowym iPhonie wytrzymywała mi 10-16h, w Xperii, gdzie ekran jest większy o 1,3 cala wytrzymuje spokojnie 36h - ciągły 3G lub Wlan... iPhone jest świetnym smartfonem, iOS bardzo dobrą platformą, ale używanie go na co dzień bywa trochę wkurzające.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 32 posts ] Previous topic | Next topic |
|