Qubi wrote:No sory, jak to dla Ciebie plus, to ja chce abys kupił iPhona 20 takiego o długosci + 50cm..
To nie ma znaczenia. Apple jak zwykle zdepcze Samsunga jak robaka

Qubi wrote:No sory, jak to dla Ciebie plus, to ja chce abys kupił iPhona 20 takiego o długosci + 50cm..
To nie ma znaczenia. Apple jak zwykle zdepcze Samsunga jak robaka
Viperer wrote:Nie wiem o co Ci chodzi.
Dla mnie więcej niż 4'' to za dużo. Właściwie to 4' nawet jest dla mnie trochę dużo.
Otóż iPhone 5, dostępny od północy w przedsprzedaży, rozszedł się w ciągu 60 minut. Strona Apple.com miała z tego powodu problemy techniczne. Przypomnijmy, że wszystkie egzemplarze dostępne w przedsprzedaży w przypadku iPhone'ai 4S znalazły chętnych w ciągu 22 godziny, a iPhone'a 4 - w ciągu około 20 godzin. Postęp jest więc ogromny.
Wodnik Szuwarek wrote:http://www.komputerswiat.pl/nowosci/sprzet/2012/37/iphone-5-wyprzedany-w-ciagu-godziny.aspx
Demand for the iPhone 4S appears to be very strong, with AT&T having reported that it alone had taken 200,000 orders in the first 12 hours of availability.
Apple today revealed that pre-orders for its iPhone 4S have topped one million in the span of 24 hours, putting to shame its earlier pre-order record of 600,000 iPhone 4 pre-orders in a day.
Return to Nowości & Ciekawostki
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests