![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Nowości & Ciekawostki |
Previous topic | Next topic Page 7 of 8 [ 118 posts ] Go to page Previous 1 ... 4, 5, 6, 7, 8 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
iPhone 5 z większym ekranem i LTE oficjalnie |
---|
![]() |
7 Oct 2012, o 11:21 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E tam. Wodnik słaby hejter, bo hejtuje to czego akurat nie ma, a chwali to co na stanie.
Wiem, powtarzam się ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
7 Oct 2012, o 11:36 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nudny się już robisz, bo w kółko to samo powtarzasz.
|
![]() |
![]() |
7 Oct 2012, o 11:37 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wodnik Szuwarek wrote: Nudny się już robisz, bo w kółko to samo powtarzasz. Ty natomiast wersje zmieniasz codziennie i raz coś lubisz, raz nie ![]() |
![]() |
![]() |
7 Oct 2012, o 12:28 |
W przeciwieństwie do ciebie testuję różne systemy i oceniam na bieżąco.
[ Komentarz dodany przez: IuDeX: 7 października 2012, o 12:34 ] twój obiektywizm staje się legendą na tym forum ![]() |
![]() |
![]() |
7 Oct 2012, o 13:20 |
Ernest05 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quote: i oceniam na bieżąco. Sorry, ale nikt się już od dawien dawna nie liczy z Twoją oceną, bo jesteś zmienny jak chorągiewka i jedynie chwalisz to co masz. (każdy mi tu przyzna rację oprócz Ciebie) iOS ma większe możliwości nawet i po samym wyjęciu z pudełka oraz dużo bardziej rozbudowany interfejs. |
![]() |
![]() |
7 Oct 2012, o 13:51 |
Wyrażam tylko swoje zdanie, a czy ktoś się z nim liczy czy nie, to już mnie nie interesuje.
[ Dodano: 7 paź 2012, o 13:38 ] Ernest05 wrote: każdy mi tu przyzna rację oprócz Ciebie Każdy? Jest tutaj 108800 użytkowników i ty oczywiście wiesz, że każdy ![]() [ Dodano: 7 paź 2012, o 13:51 ] Ernest05 wrote: iOS ma większe możliwości nawet i po samym wyjęciu z pudełka oraz dużo bardziej rozbudowany interfejs. OK, to wymień możliwości obu systemów. |
![]() |
![]() |
7 Oct 2012, o 14:33 |
Quote: Każdy? Jest tutaj 108800 użytkowników i ty oczywiście wiesz, że każdy Co do Ciebie to akurat myślę, że każda osoba co trochę Cię zna z for internetowych się zgodzi. Quote: OK, to wymień możliwości obu systemów. W google sobie wpisz i poczytaj jak nie wiesz. |
![]() |
![]() |
7 Oct 2012, o 14:35 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
szczerze nie podoba mi się iPhone 5 4s ładniejszy.
|
![]() |
![]() |
7 Oct 2012, o 14:40 |
Ernest05 wrote: Quote: OK, to wymień możliwości obu systemów. W google sobie wpisz i poczytaj jak nie wiesz. Akurat wiem, bo właśnie niedawno miałem i WP i iOS. Tylko czy ty wiesz? Skoro zbywasz mnie googlami, to chyba nie wiesz, bo wtedy byś wymienił. |
![]() |
![]() |
7 Oct 2012, o 15:10 |
Z WP korzystałem, parę dni i kompletne dno. Z iOS miałem krótko do czynienia, ale podczas zabawy mogłem więcej zrobić niż na wp. Czyli ustawić dzwonek, jakaś konfiguracja menu (mała, ale jest), pasek notyfikacji przez co jest wygodniejsze używanie, a po jb to już prawie wszystko można robić i zmieniać. (wystarczy poczytać). Wp po odblokowaniu, a ios po jb to jest przepaść
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że ty nigdy nie przyznasz się do tego, że zachowujesz się jak kompletny fanboy i ogólnie jesteś jakiś dziwny, bo co masz inny tel to inny system hejcisz... Żałosne. |
![]() |
![]() |
7 Oct 2012, o 15:29 |
Żałosna są twoje wypowiedzi na temat systemu, którego nie znasz. Da się ustawić własny dzwonek połączenia. Odnośnie odblokowania WP i jego możliwości, to o jakim rodzaju odblokowania mówisz? Miałeś WP kilka dni, więc pewnie odblokowałeś skoro wypowiadasz się na jego temat i jego możliwości po unlocku. No powiedz mi, co dają poszczególne rodzaje odblokowania WP?
|
![]() |
![]() |
7 Oct 2012, o 20:40 |
Ja odblokowywałem omnie 7 poprzez wgranie jakiegoś romu najpierw starszego i później znowu jakimś programem. Nie pamiętam, bo to już ponad miesiąc temu było
|
![]() |
![]() |
7 Oct 2012, o 20:55 |
Ojojojoj, czyli coś tam było, ale wypowiadamy się o czymś, o czym nie mamy pojęcia? Weź się lepiej za naukę w swoim gimbazjum. Może rodzice ci kupią SGS3 na 'gwiazdkę'
![]() |
![]() |
![]() |
7 Oct 2012, o 21:48 |
"Ojojojoj, czyli coś tam było, ale wypowiadamy się o czymś, o czym nie mamy pojęcia? Weź się lepiej za naukę w swoim gimbazjum. Może rodzice ci kupią SGS3 na 'gwiazdkę' "
Z tego co pamiętam największymi ficzerami tego romu był wygląd 7.8 mango oraz możliwość normalnego ustawienia dzwonka + bluetooth. Nie chodzę do gimnazjum. Po drugie czego się czepiasz. Sam kiedyś tam chodziłeś. (możliwe, że Cię gnębili i dlatego tak się czepiasz ![]() Co do s3, sam zdecyduję co kupię i nic Ci do tego. |
![]() |
![]() |
8 Oct 2012, o 00:03 |
Ernest05, nie chodziłem do gimbazy gdyż wtedy ta instytucja nie istniała. Było 8 klas podstawówki i 4 lata liceum. Potem studia. To wam cyrk zafundowali i teraz reszta ma z tego bekę
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 4, 5, 6, 7, 8 Next Page 7 of 8 [ 118 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Nowości & Ciekawostki |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)