Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Jako że nikt nic nie rusza, a zabawa moim zdaniem miała powodzenia i sens, za zgodą administracji postanowiłem wskrzesić ligę typerów. Jako że najwięcej czasu mam we wtorek, co wtorek będę podawał punktację i nowe mecze do typowania. Myślę że typować będziemy do końca sezonu czyli do powiedzmy końca czerwca. Reszta chyba bez zmian. Jeśli nie widzicie nic przeciwko, zapraszam do zapisów. Czas do wtorku 19.03 starczy? Chyba wszystko. Pozdrawiam
Jestem za i zgłaszam się. Proponuję grać w typerkę do finału LM, czyli bodaj 25 maja
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
Polskiej Ekstradupy bym w ogóle nie obstawiał, bo tam wiemy jak jest Ale niech jest do 2 czerwca kilka dni w tą czy tą;)
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
No to czekamy na najbliższe mecze A o ile mi wiadomo już w tym tygodniu są Eliminacje MŚ
W piątek Polska- Ukraina Mam nadzieję, że Orły coś pokażą, bo strata punktów już nas eliminuje...