![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Programy na komputer » Programy: Flashing - wgrywanie softu |
Previous topic | Next topic Page 1 of 3 [ 44 posts ] Go to page 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
JAF 1.98.66 beta5 + PKey Emulator |
---|
![]() |
13 Jul 2010, o 17:12 |
walkmanowiec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowa wersja JAFa:
Quote: W najnowszej wersji JAF 1.98.66 beta5 poprawiono błąd "pkey dongle not detected". Teraz już nie powinien się pojawiać podczas flashowania. Poprawiono również flashowanie dla dct4. Instrukcja: Pobierz i zainstaluj: Następnie pobierz i zainstaluj: w przypadku pytania o zamianę plików kliknij na "Tak, na wszystkie". Jeśli będzie występował taki błąd: ![]() to pobierz i używaj Virtual_PKEY_V5 Batch: |
Last post |
![]() |
![]() |
14 Sep 2010, o 17:29 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
2 Oct 2010, o 00:27 |
Andrew2520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Działa on na windows 7
![]() |
![]() |
![]() |
2 Oct 2010, o 15:22 |
miki920 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Powinno , ale nie sprawdzałem.
[ Dodano: 2 paź 2010, o 15:22 ] Powinno , ale nie sprawdzałem. [ Dodano: 2 paź 2010, o 15:22 ] Powinno , ale nie sprawdzałem. |
![]() |
![]() |
3 Oct 2010, o 00:24 |
Krzychu_Polowin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Andrew2520, Działa
|
![]() |
![]() |
3 Oct 2010, o 14:20 |
borrysek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam instaluje tego JAFa pod windowsem 7 mam wyłączoną zaporę i anty wirusa i po zainstalowaniu wyskakuje mi komunikat.
"Cannot find 'FTD2XX.DLL' Please, re-install this application" tłumacząc "Nie można odnaleźć" FTD2XX.DLL "Proszę ponownie zainstalować tę aplikację" Wie może ktoś co zrobić z tym fantem ponieważ ponowna instalacja nie pomaga? |
![]() |
![]() |
3 Oct 2010, o 14:21 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
17 Oct 2010, o 13:43 |
mradam3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
borrysek wrote: Witam instaluje tego JAFa pod windowsem 7 mam wyłączoną zaporę i anty wirusa i po zainstalowaniu wyskakuje mi komunikat. "Cannot find 'FTD2XX.DLL' Please, re-install this application" tłumacząc "Nie można odnaleźć" FTD2XX.DLL "Proszę ponownie zainstalować tę aplikację" Wie może ktoś co zrobić z tym fantem ponieważ ponowna instalacja nie pomaga? Też mam taki sam problem proszę o pomoc. |
![]() |
![]() |
17 Oct 2010, o 13:56 |
Quote: 'FTD2XX.DLL Ściągnij ten plik z neta i wklej go do folderu gdzie jest zainstalowany JAF |
![]() |
![]() |
18 Oct 2010, o 08:44 |
Po wrzuceniu ftd2xx.dll i uruchomieniu virtual pkey otrzymuję komunikat
Checking Windows version ... Windows version: Microsoft Searching for JAF install location ... ERROR: Can not find JAF.EXE Nie może znaleźć Jaf.exe a przecież mam wgrany jak w instrukcji. Czy ktoś może pomóc co dalej mam zrobić ? |
Last edited by mradam3 on 18 Oct 2010, o 09:25, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
18 Oct 2010, o 09:18 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ponoć na Win 7 trzeba wszystkie .exe uruchomić w trybie zgodności z XP i niby działa. U mnie nie działa
![]() |
![]() |
![]() |
19 Oct 2010, o 09:47 |
Hmm. Nikt nie jest w stanie pomóc ???????
|
![]() |
![]() |
19 Oct 2010, o 16:53 |
Przestaw tryb zgodności na windows XP
|
![]() |
![]() |
21 Oct 2010, o 10:42 |
Help3r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wodnik Szuwarek wrote: A mi po wgraniu tego pliku dalej pisze że go niema ![]() Pomożcie plis bo muszę zrobić flasha bo phoenix nie pokazuje fona. ![]() |
Last edited by Help3r on 21 Oct 2010, o 10:42, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
26 Oct 2010, o 11:46 |
Krzychu_Polowin wrote: Przestaw tryb zgodności na windows XP To nie pomaga. Dalej mam komunikat - Checking Windows version ... Windows version: Microsoft Searching for JAF install location ... ERROR: Can not find JAF.EXE |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2, 3 Next Page 1 of 3 [ 44 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Programy na komputer » Programy: Flashing - wgrywanie softu |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)