![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 29 posts ] Go to page Previous 1, 2 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Jak się oduczyć przeklinania? |
---|
![]() |
6 Jan 2010, o 00:16 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mnie by się też oduczyć przydało, bo w domu to mi się jeszcze nigdy nie wymsnęło, a w szkole to tak przeklinam, a jeszcze jak koleś od historii jak stał na warcie to usłyszał co ja mówię i mi powiedział, że przez to przeklinanie to wszyscy mogą mnie przestać lubić i coś tam i jeszcze to przeklinanie na forum, chociaż chce się poprawić, aż do wygaśnięcia warnów, a jak wygasną to się pomyśli co dalej.
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2010-01-06, 00:49 ] Nie martw się, to dam następne warny. ![]() ![]() [ Dodano: 2010-01-06, 21:20 ] Za nie przeklinanie czy za co?? |
Last post |
![]() |
![]() |
6 Jan 2010, o 22:21 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najlepiej przed przeklinaniem powstrzyma dziewczyna, na której Ci zależy.
|
![]() |
![]() |
6 Jan 2010, o 22:47 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
6 Jan 2010, o 22:51 |
![]() |
![]() |
6 Jan 2010, o 23:57 |
JimmyBlack ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja przeklinam jak szewc. Nie przeszkadza mi to i ludziom w moim otoczeniu za bardzo też nie. Ludzie rozumieją to, że jestem wulgarny, ale zazwyczaj nie mam nic złego na myśli. Lubię przeklinać i będę przeklinał.
Co do dziewczyny, jeśli musisz przy niej być inny niż jesteś na co dzień, to to nie jest sprawa na dłuższą metę. |
![]() |
![]() |
7 Jan 2010, o 07:16 |
JimmyBlack wrote: Co do dziewczyny, jeśli musisz przy niej być inny niż jesteś na co dzień, to to nie jest sprawa na dłuższą metę. Trafne spostrzeżenie. |
![]() |
![]() |
7 Jan 2010, o 13:25 |
Siwiak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
JimmyBlack, rocja hehe
e-media a ja w ogóle nie chodze do kościoła ale jeszcze jak chodziłem to ksiądz mnie do bierzmowania hu* jeden nie chciał dopuścić bo go nawyzywałem ze jest pier debilem i że myśli że nikt nie wie ze się kur*i z dziw***i ?? no i mu to powiedziałem a jeszcze wcześniej ksiądz wyzwał koleżanki i powiedział że nie przepuśći ich do bierzmowania bo zachowują się jak dziw*i bo przychodzą odje***e do burdelu tzn kościoła... ![]() heheh i sorki za nie które słowa ja przeklinam nagminnie i co drógie moje słowo to kur*a ... ![]() lubie przeklinać i nie mam zamiaru się odzwyczajaćhm ogólnie nie trawie nikogo i nawet jak gadam z obcymi ludzmi przez telefon potrawie powiedzieć spier****j itp. ostatnio szedłem sobie na przystanek i jakieś debil do mnie z tekjstem która godzina haha a ja do niego "a co ja kur*a informacja wypie****j i zapytaj kogoś innego heheh " ![]() ![]() na forum staram się ograniczać bo nie chce warna/ bana wyłapać he |
![]() |
![]() |
7 Jan 2010, o 13:50 |
Do obcych raczej się aż tak wulgarnie staram nie odzywać. Zbytnio szanuję swoje zęby
![]() |
![]() |
![]() |
7 Jan 2010, o 13:58 |
speed_963 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie wiem po co ten temat w końcu nie jest tak trudno oduczyć się przeklinać, niektórym wystarcza to, że się chce ...
|
![]() |
![]() |
7 Jan 2010, o 14:43 |
Siwiak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
speed_963, niektórym
![]() |
![]() |
![]() |
7 Jan 2010, o 14:59 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja tez na każdym słowie przeklinałem do póki nie poznałem pewnego osobnika ze wsi (z całym szacunki dla mieszkańców mniejszych zbiorowości ludzkiej) który mi to tak obrzydził, że teraz prawie w ogóle nie przeklinam.
|
![]() |
![]() |
7 Jan 2010, o 20:03 |
Marek12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ugryź się w język, albo powiedz to po cichu
![]() ![]() Albo wyłącz komp i w tedy nie dostaniesz Warna od Kochanego Adama111 ![]() |
![]() |
![]() |
7 Jan 2010, o 20:07 |
speed_963 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pare razy cię ktoś ******** i przestaniesz :
|
![]() |
![]() |
7 Jan 2010, o 23:39 |
speed_963, powiedziała coś fajnego
Quote: wystarcza to, że się chce ... Wystarczy troszkę samozaparcia |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 29 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)