To jeszcze sprawdź tę - z nią nie powinno być problemów. Jeśli ona nie pójdzie to dalej będę się upierał że pobrałeś znowu starego PPmodd'a - najlepiej pobierz FlashGet'em.
Zanim zadasz mi pytanie na PW, koniecznie zapoznaj się z forumowym FAQ!
Zmieniłem na mkreczne.ttf znaleziona tu na forum i śmiga. Tylko digi nie zmieniałem.Wygląda na to, że jest jakiś szczegół który czcionki różni i trzeba na chybił trafił patchować
Edit: Jest jakiś patent na usunięcie z "pulpitu" baterii,sygnału,zegarka?
Last edited by Kiciock on 31 Jan 2010, o 14:03, edited 1 time in total.
Pamiętaj, że podmiana czcionek to akurat najprostsza rzecz do zrobienia Podmiana grafik, to jest dopiero zabawa! Czyli 5220 nie lubi Segoe Print, muka.
Taurusa też nie bardzo kocha bo ę i ą wywala niżej jakoś Looknij na pytanie wyżej czy da się coś zrobić mkręczne działa elegancko, bede szukał jeszcze innych. Wciąga mnie to coraz bardziej i czuję, że coraz więcej będe modował Kto wie może zobaczycie niedługo fajnego patcha dla 5220 mojego autorstwa
Last edited by Kiciock on 31 Jan 2010, o 14:17, edited 1 time in total.
Podpowiesz jak? Mam tapetke flash co pokazuję mi godzinę z sekundnikiem, zasięg, moc baterii no i mi te ikonki zbędne są. Jeśli chodzi o czcionkę to zostaję przy mkręczne Ja będę dopiero wieczorem kombinował ze slangiem i grafikami ale fajnie gdybyście podrzucili jakieś linki do takich przeźroczystych plików graficznych lub opisu jak je zrobić
Last edited by Kiciock on 31 Jan 2010, o 14:55, edited 1 time in total.
E, myślałem, że chcesz "wymazać" NIFy baterii, zasięgu i zegar - co do tapet flash to się nie znam na tym. Co do reszty - wszystko jest na forum, wystarczy się wczytać...
Chris91 wrote:Edit: Jest jakiś patent na usunięcie z "pulpitu" baterii,sygnału,zegarka?
Można oryginalne wskaźniki nokii usunąć, zostały by tylko te z tapety... w drugą stronę nie bardzo. Musiałbyś zrobić nifa baterii, zasięgu, anteny i wypełnić je kolorem przeźroczystym...
Zanim zadasz mi pytanie na PW, koniecznie zapoznaj się z forumowym FAQ!
Jejku źle mnie rozumiecie Mam tą tapetę flash na której jest godzina i wskazniki zasięg/bateria. Jako, że mam je na tapecie to te systemowe mi się całkowicie zbędne! Więc jak się tego pozbyć? Usunąć? Nie uwale tym telefonu? I można się jakoś pozbyć zegarka z puliptu?