![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Operatorzy GSM » Grupa T-Mobile |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 10 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Jak wyłączyć internet blueconnect max? |
---|
![]() |
15 Mar 2011, o 19:22 |
choinka176 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam małe pytanko?
Jak wyłączyć internet w erze ten za 9 zł? Chciałbym się go pozbyć, ponieważ już nie korzystam z niego a ciągle jak sobie doładuje telefon to zabiera mi od razu 9zł. Czy istnieje jakiś kod unieważniający ten pakiet? ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 15 marca 2011, o 19:10 ] Tak, wpierdziel ze dwieście pytajników, to prędzej pomożemy... ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
1 Jun 2011, o 16:33 |
mefistooo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wchodzisz na strone główna ery www.era.pl
i po prawej stronie masz "zarzadzaj kontem" wpisujesz swoj nr . 4 ostatnie cyfry kodu puk i po zalogowaniu masz pelen dostep do wszystkego czego tylko chcesz...uslugu, bilingi itd. ... |
![]() |
![]() |
1 Jun 2011, o 19:27 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A czasem w regulaminie nie pisze że ten pakiet jest w formie umowy na 6 miesięcy? Tj. Przez tyle musisz go używać.
|
![]() |
![]() |
1 Jun 2011, o 19:35 |
akatsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
2 Jun 2011, o 12:33 |
Nie ma zadnych umów...
Poprostu kiedy chcesz to korzystasz.... to samo jak inne usługi...bonus, numerki za grosze, pakiety sms itd. |
![]() |
![]() |
2 Jun 2011, o 13:55 |
zibi305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja mam pytanko. Czy po przejęciu ery przez T-Mobile będzie jeszcze ta promocja?
|
![]() |
![]() |
2 Jun 2011, o 14:31 |
mefistooo wrote: Nie ma zadnych umów... Poprostu kiedy chcesz to korzystasz.... to samo jak inne usługi...bonus, numerki za grosze, pakiety sms itd. Ciekawe gdzie to wyczytałeś... Przeczytaj wpierw regulamin tej usługi, a wszystkiego się dowiesz. Nie wprowadzaj użytkowników w błąd, jeżeli nie jesteś pewien tego co piszesz. [ Dodano: 2 cze 2011, o 14:31 ] zibi305 wrote: A ja mam pytanko. Czy po przejęciu ery przez T-Mobile będzie jeszcze ta promocja? Tak, według tego co jest na oficjalnej stronie, to pakiet będzie i nadal będzie taki sam. |
![]() |
![]() |
3 Jun 2011, o 14:50 |
Panie Adamie korzystam z uslugi blucoonect max za 9zł i sobie wylaczam jak nie chce korzystac bez żadnych konsekwencjii,
wiec jestem ostatnia osoba ktora moze wprowadzic kogos w błąd!!! Nie liczac, ze korzystam z ery od 7lat i jestem ze wszystkimi usługami na bieżąco. A co do zmiany Ery w T-Mobile to bedac ostatnio w salonie Ery o to pytałem, odpowiedz byla taka ,ze znaczacych zmian nie przewiduje sie głownie to zmiana Nazwy... A jak bedzie przekonamy sie juz 5 czerwca, a to juz niedlugo ![]() |
![]() |
![]() |
3 Jun 2011, o 18:57 |
mefistooo wrote: Panie Adamie korzystam z uslugi blucoonect max za 9zł i sobie wylaczam jak nie chce korzystac bez żadnych konsekwencjii, wiec jestem ostatnia osoba ktora moze wprowadzic kogos w błąd!!! Nie liczac, ze korzystam z ery od 7lat i jestem ze wszystkimi usługami na bieżąco. A co do zmiany Ery w T-Mobile to bedac ostatnio w salonie Ery o to pytałem, odpowiedz byla taka ,ze znaczacych zmian nie przewiduje sie głownie to zmiana Nazwy... A jak bedzie przekonamy sie juz 5 czerwca, a to juz niedlugo ![]() Ja w erze jestem 8 lat, ale mogłem się mylić co do tego wyłączania. Pamiętam regulamin ten początkowy, prawdopodobnie musieli coś w niej zmienić że można tak włączać i wyłączać. |
![]() |
![]() |
3 Jun 2011, o 19:54 |
adam wrote: mefistooo wrote: Panie Adamie korzystam z uslugi blucoonect max za 9zł i sobie wylaczam jak nie chce korzystac bez żadnych konsekwencjii, wiec jestem ostatnia osoba ktora moze wprowadzic kogos w błąd!!! Nie liczac, ze korzystam z ery od 7lat i jestem ze wszystkimi usługami na bieżąco. A co do zmiany Ery w T-Mobile to bedac ostatnio w salonie Ery o to pytałem, odpowiedz byla taka ,ze znaczacych zmian nie przewiduje sie głownie to zmiana Nazwy... A jak bedzie przekonamy sie juz 5 czerwca, a to juz niedlugo ![]() Ja w erze jestem 8 lat, ale mogłem się mylić co do tego wyłączania. Pamiętam regulamin ten początkowy, prawdopodobnie musieli coś w niej zmienić że można tak włączać i wyłączać. Dokladnie to jest świeża usługa mozna powiedziec ten Bluecoonect Max 9zl, I uslugami sterujesz na stronie głownej w "zarzadzaj kontem" Gdybym nie mial pewnosci nie wypowiadal bym sie na ten temat, ale korzystam z tego wiec wiem ![]() pozdrawiam ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 10 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Operatorzy GSM » Grupa T-Mobile |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)