![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Szkoła |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 30 posts ] Go to page 1, 2 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Jak zdobyć trochę energii. |
---|
![]() |
3 Sep 2009, o 19:50 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pewnie większość z was wie, że muszę wstawać o 5:00 rano.
Poteme 6km rowerem na dworzec, 30km pociągiem, a na koniec 1,5km na piechotę. Po powrocie do domu naprawdę nic mi się nie chce. Jestem zmęczony, zaspany i niezbyt mi idzie myślenie ![]() Jakieś sposoby na pobudkę, lub dodatkową energię? Może napoje energetyczne? |
Last post |
![]() |
![]() |
3 Sep 2009, o 20:00 |
akatsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Napoje energetyczne nie są rozwiązaniem na dłuższą metę
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
3 Sep 2009, o 20:06 |
akatsuki wrote: Napoje energetyczne nie są rozwiązaniem na dłuższą metę ![]() ![]() ![]() Niestety. Na mnie napoje energetyczne działają w mały stopniu. ![]() |
![]() |
![]() |
3 Sep 2009, o 20:57 |
Robek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
spróbuj przed snem puścić sobie jakąś relaksującą muzykę, rozluźnij się i będziesz spał dobrze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
3 Sep 2009, o 20:59 |
Robek wrote: spróbuj przed snem puścić sobie jakąś relaksującą muzykę, rozluźnij się i będziesz spał dobrze ![]() ![]() Niestety dzisiaj to zrobiłem i nic ![]() Może jestem jakiś dziwny?! ![]() |
![]() |
![]() |
3 Sep 2009, o 21:03 |
To cóż mogę Ci poradzić... Zacznij pić kawę
![]() |
![]() |
![]() |
3 Sep 2009, o 21:04 |
Kawę pijam i po niej chce mi się spać
![]() |
![]() |
![]() |
3 Sep 2009, o 21:06 |
Hehe to może rzeczywiście jakiś dziwny jesteś
![]() |
![]() |
![]() |
3 Sep 2009, o 21:12 |
No tak dzisiaj mnie coś ciągło do słodkiego. Poleciałem do polo marketu i zaspokoiłem potrzebę
![]() |
![]() |
![]() |
3 Sep 2009, o 21:27 |
kamilloi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cukry cukrami - Czasem organizm nie potrzebuje już cukru, wykończenie psychiczne i też tracisz siły.
Sen spaniem - zależy od osoby (możesz spać krótko i mocno albo długo ale z przerwami) Kawa na mnie też nie działa - chyba że wypije ze 4 kubki na dzień. Aby być wypoczętym i mieć więcej energii trzeba. |
![]() |
![]() |
3 Sep 2009, o 23:13 |
adrian-93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jeśli rodzice nie mogą sprawić Ci skutera to poproś ich aby wzięli Ci go na raty jeśli wzięli by Ci np na 2 lata po te 150-200zł miesięcznie i miałbyś nawet dobry skuter... albo tak jak wczoraj pisałeś przenieś się do babci... bo przez 4 lata wstawania o takiej porze w tak młodym wieku to nic z Ciebie nie zostanie chłopie.... jeśli Cię uraziłem to napisz na pw lub tu to wygaszę tego posta...
|
![]() |
![]() |
4 Sep 2009, o 15:52 |
*Razor* ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zobacz czy w tej szkole niema internatu albo jakiś hotel obok i byś od poniedziałku do piątku nocował w tym internacie czy hotelu i na wekend do chaty byś se pojechał
|
![]() |
![]() |
4 Sep 2009, o 17:15 |
at4teh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IuDeX, masz naprawdę przekichane z tym dojazdem.
Ja jeżdżę do pracy 10 km rowerem każdego dnia, na nocki zawsze piłem kawę i wcinałem gorzką czekoladę. Jak dostawaliśmy pracę wymagającą skupienia to piliśmy redbulla. Jadąc do pracy słuchałem szybkiej muzyki, w, też, i u wież mi że po 1.5 mc-a takiej "zabawy" naprawdę jest coraz ciężej, więc internat albo do babci. |
![]() |
![]() |
4 Sep 2009, o 20:20 |
kamilloi wrote: 1) Czuć się spełnionym - w pracy, szkole czy nawet na zasłużonym odpoczynku inaczej szybko się wypalisz. Tak się właśnie czuję. ![]() kamilloi wrote: 2) Dobrze się odżywiać - Bogata dieta i wyśrodkowane ilości czynią cuda. Zrónicowana dieta. Trzeba spróbować, tylko będzie kombinacja ![]() kamilloi wrote: 3) Regularnie czytać Nokiahacking.pl, Dodawać własne spostrzeżenia itp. Pomaga - zobaczymy jak będzie na dłuższą metę. ![]() kamilloi wrote: 4) śmiać się długo i serdecznie. Szczerze mówiąc w naszej szkole panuje świetna atmosfera. Śmiejemy się więcej niż uczymy ![]() ![]() ![]() adam wrote: znajdź dziewczyne W naszej szkole na 700 osób jest 67 dziewczyn. Z tego chyba 20 normalnych ![]() ![]() adam wrote: Zjedz 1-2czekolady orzechowe ![]() Dziennie? ![]() adrianku wrote: jeśli Cię uraziłem to napisz na pw lub tu to wygaszę tego posta... Nie widzę powodu, dla którego miałbym się obrazić. LóL adrianku wrote: bo przez 4 lata wstawania o takiej porze w tak młodym wieku to nic z Ciebie nie zostanie chłopie.... Będę miał dobrą formę fizyczną (psychiczna gorsza być nie może ![]() ![]() *Razor* wrote: zobacz czy w tej szkole niema internatu Internet jest 100mb/s ![]() at4teh wrote: Jadąc do pracy słuchałem szybkiej muzyk Tak, słucham szybkiej muzyki, lecz czasem ma ona tak spokojne melodiee... ![]() |
![]() |
![]() |
4 Sep 2009, o 20:28 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IuDeX wrote: W naszej szkole na 700 osób jest 67 dziewczyn. Z tego chyba 20 normalnych A czy musisz szukać w szkole? Ja jakoś nie czułbym się fajno będąc numerem 1 w liście 'obiektów plotek etc' (aczkolwiek nie wiem jak to przebiega) ![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 30 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Szkoła |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)