WITAM SERDECZNIE
PROSZĘ O POMOC. PONIEWAŻ ZABIERAM SIĘ DO TEGO PIERWSZY RAZ, A NIECHCIAŁBYM ''NAGRZEBAĆ'' W MOIM NOWYM 6303, A CHCIAŁBYM SIĘ NAUCZYĆ.
ZROBIŁEM WSZYSTKO ZGODNIE Z PORADNIKIEM W PIERWSZYM POŚCIE. MAM OXYCUBE, PODŁĄCZYŁEM TEL, WSZYSTKO ZADZIAŁAŁO, MAM HIDDENFOLDER I FOLDERY ODTW.,RADIA I EQUALIZERA. I CO TERAZ??? CHCIALBYM MIEĆ W TELEFONIE SKÓRKI NFL T-MOBILE. JAK TO ZAMIENIĆ? - CZY DODAĆ, NIEWIEM JAK TO ZROBIĆ? BARDZO PROSZĘ O SZCZEGÓŁOWY OPIS W ZROZUMIAŁYM DLA MNIE JĘZYKU KROK PO KROKU. BARDZO PROSZĘ O POMOC. POZDRAWIAM.
[ Komentarz dodany przez: ZiomalMarcin: 2009-11-30, 16:44 ]
Również witamy, jednak proszę o poprawienie wiadomości pisząc ją tak jak trzeba tj. bez caps locka.
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2009-11-30, 16:45 ]
Naprawdę nie uważasz, że lepiej byłoby tak?
Witam serdecznie!
Proszę o pomoc, ponieważ zabieram się do tego pierwszy raz, a nie chciałbym ''nagrzebać'' w moim nowym 6303, a chciałbym się nauczyć.
Zrobiłem wszystko zgodnie z poradnikiem w pierwszym poście. Mam oxycube, podłączyłem tel, wszystko zadziałało, mam hiddenfolder i foldery odtw., radia i equalizera. I co teraz?
Chciałbym mieć w telefonie skórki nfl T-mobile. Jak to zamienić? - czy dodać, nie wiem jak to zrobić? Bardzo proszę o szczegółowy opis w zrozumiałym dla mnie języku krok po kroku. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam.